Meny Lukk

Aksjetrading på eToro Norge

Aksjetrading på eToro Norge

CFD trading i Norge har lenge vært stort, og eToro Norge har vært blant de største. Nå åpner de for aksjehandel.

eToro Norge

eToro Norge har vært kjent som en av de beste handelsplattformene, både for CFD og kryptovaluta i lengre tid. Det som har vært med å gjøre eToro til en så stor aktør er blant annet at de har et tradingforum hvor du kan diskutere analyser, nyheter og andre ting som er relevante for trading på nett.

aksjeskolen

CFD trading i Norge

CFD trading i Norge har hatt et lit dårlig ry. Det har ofte vært skriverier om investorer som har tapt innskutt kapital på grunn av høy belåning og dårlig risikodiversifisering. Grunnen til at det har vært en del tap på CFD tør vi påstå at ikke kommer fra produktet, men heller manglende kjennskap til for eksempel tradingstrategier som kan hjelpe med å håndtere risiko. En av fordelene til CFD er som kjent at kostnadene er lave ved trading, og at en aktør som eToro nå også tilbyr aksjehandel vil føre til at man kan trade aksjer med lave kostnader.

Kryptovaluta

eToro Norge var en av de første markedsplassene for CFD trading i Norge som tilbød trading av kryptovaluta. Også her var eToro raske med å begynne å tilby trading i ekte kryptovaluta, og ikke bare CFDer. Det førte til å kryptoinvesteringer ble tilgjengelig for langt flere investorer. I dag tilbyr eToro Norge et stort utvalg av kryptovaluta som bitcoin, Ripple, EOS, Stellar og mange andre.

Aksjetrading på eToro Norge

For oss i Aksjeskolen er det ingen tvil om at det er tilgangen til aksjehandel som er den virkelig store nyheten. På eToro har det lenge vært et stort utvalg av CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta, at flesteparten av disse aksjene nå kan trades uten å måtte handle CFD er et stort pluss, og vi er ikke i tvil om at mange kommer til å benytte eToro Norge til aksjetrading fremover.

Åpne konto

eToro Norge tilbyr et veldig godt og gratis program for teknisk aksjeanalyse med realtidskurser. Dette får du tilgang til med en gang du åpner konto på eToro Norge, og du får samtidig tilgang til realtidskurser for valuta, indekser på verdens børser og råvarer helt gratis. I tillegg har du muligheter for aksjekreditt og shorting av aksjer. For å åpne din tradingkonto på eToro trenger du bare å følge denne fremgangsmåten:


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.