Meny Lukk

Billigste aksjehandel på nett

Billigste aksjehandel på nett

Som daytrader er kostnader ved kjøp og salg ofte den største utgiftsposten. Les mer om hvor du kan finne billigste aksjehandel på nett.

Billigste aksjehandel på nett

Dersom du daytrader aksjer aktivt, vil du kunne spare store summer hvert år, om du bruker billigste aksjehandel på nett. Forskjellene på hva det koster å kjøpe og selge aksjer varierer nemlig mye. I denne undersøkelsen har vi sammenlignet internasjonale meglere som tilbyr handel i aksjer og CFD, i tillegg til et par store norske meglerhus. Vi har sett på prisen for handel i norske aksjer og utenlandske aksjer, slik at du enkelt kan finne tradingtjenesten som passer best for deg. Merk at vi sammenligner CFD tjenester og aksjehandel under ett. I denne undersøkelsen tilbyr Markets og Plus500 trading av CFD, og ikke ren aksjehandel.


 • Anbefalt nettmegler
 • Aksjer, ETF, CFD, krypto
 • Ingen kurtasje, lav spread
 • Gratis realtidskurser og analyseprogram
 • Godkjent av Finanstilsynet76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.


 • CFD
 • Ingen kurtasje, lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Teknisk analyseprogram
 • App til mobil
 • Godkjent av Finanstilsynet76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

tradingview teknisk analyse program
 • Anbefalt analyseprogram
 • Aksjer, indekser, råvarer, valuta
 • Gratis realtidskurser
 • Gratis versjon
 • App til mobil
 • 30 dager gratis test av PremieumDu kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager. Etter prøveperioden kan du velge om du vil fortsette med en av de betalte versjonene eller benytte deg av Basic som er gratis. Det er ingen forpliktelser ved prøveabonnement.

Handelstjenestene

Vi har undersøkt prisforskjellene hos flere nettmeglere og markedsplasser for å finne billigste aksjehandel på nett, og vi har også vurdert prisene for forskjellige markeder. De norske meglerhusene vi har undersøkt er DNB Markets, Nordnet og Netfonds, siden dette er de mest bruke meglertjenestene. Av internasjonale markedsaktører har vi undersøkt eToro, Markets og Plus500. Når det gjelder markeder har vi undersøkt pris på handel på Oslo Børs, amerikanske børser og et utvalg av de viktigste europeiske børsene.

Prisene

Her kan du se de forskjellige kostnadene som påløper når du trader på de forskjellige markedsplassene. For de internasjonale markedsplassene gjelder spread, denne kan variere fra CFD til CFD, og vi har derfor valgt ut enkelte aksjer som vi har sjekket. Disse aksjene er blant de mest populære, og gir et veldig godt inntrykk av kostnaden ved trading. Videre er det viktig å merke seg at de internasjonale markedplassene ikke har noen minstekostnad.

 DNB MarketsNordneteToroMarketsPlus500 Aksje
Oslo Børs0,05% min kr. 95,-0,049% min NOK 79x0,20%VariabelEquinor
USA0,20% min USD 300,1% min NOK 990,09%0,20%VariabelTesla
Tyskland0,20% min EUR 300,1% min NOK 990,09%0,20%VariabelVW
England0,20% min GBP 200,1% min NOK 990,09%0,20%VariabelBHP
Frankrike0,20% min EUR 300,1% min NOK 990,09%0,20%VariabelUbisoft
JapanxxxxVariabelSoftbank

Prisene sammenlignet

Skal du utelukkende handle aksjer på Oslo Børs er det DNB som kommer best ut. eToro Norge tilbyr handel i vanlige aksjer, og ikke bare CFD, samtidig har de ingen minstekurtasje. Dette gjør at for mange tradere er det eToro som gir den rimeligste tjenesten for trading på nett. Samtidig er det mulig å trade andre instrumenter på noen av markedsplassene. Markets tilbyr for eksempel trading i opsjoner og obilgasjoner, mens Plus500 gir deg tilgang til trading av CFD på japanske aksjer. Det fører til at å kåre billigste aksjehandel på nett plutselig blir mer komplisert, siden dette avhenger selvsagt av hva du skal trade. Dermed kan den beste løsningen være å åpne konto hos de forskjellige, slik at du har tilgang til alle markeder, og kan trade med den billigste kostnaden.

eToro

eToro Norge kommer godt ut i Aksjeskolens test av billigste aksjehandel på nett, men tilbyr ikke norske aksjer. Skal du derimot trade aksjer i Europa eller USA er dette en av de beste løsningene, blant annet fordi du ikke betaler noen minstekurtasje. eToro tilbyr også trading av indekser, råvarer, valuta og kryptovaluta. Du åpner en gratis konto på eToro her:

 • Gå til etoro.com
 • Åpne en gratis tradingkonto

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Plus500

Plus500 skiller seg ut ved at de gir deg mulighet til å trade CFD på aksjer som du ikke finner andre steder. Kostnadene er også lave, noe som gjør at dette er et godt alternativ for tradere som ser muligheter i hele verden. For å åpne en gratis tradingkonto på Plus500 følger du denne linken:

CFD service. 80.6% taper penger.