Hvordan kjøpe aksjer i Facebook?
Nyttige tips

Hvordan kjøpe aksjer i Facebook?

Verden er internasjonal, og det er lenge siden vi begynte å bruke utenlandske tjenester og varer. Les hvordan du kan kjøpe aksjer i Facebook.

Kjøpe aksjer i utlandet

Vi skrev nettopp en artikkel om hvordan du kan kjøpe aksjer i utlandet, og dette ble en populær sak. Det er flere fordeler med å kjøpe aksjer i utlandet. Blant annet kan du få en langt bedre risikodiversifisering i din portefølje.


 • Anbefalt nettmegler
 • Aksjer, ETF, CFD, krypto
 • Ingen kurtasje, lav spread
 • Gratis realtidskurser og analyseprogram
 • Godkjent av Finanstilsynet67 % av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.


 • CFD
 • Ingen kurtasje, lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Teknisk analyseprogram
 • App til mobil
 • Godkjent av Finanstilsynet76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

tradingview teknisk analyse program
 • Anbefalt analyseprogram
 • Aksjer, indekser, råvarer, valuta
 • Gratis realtidskurser
 • Gratis versjon
 • App til mobil
 • 30 dager gratis test av PremieumDu kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager. Etter prøveperioden kan du velge om du vil fortsette med en av de betalte versjonene eller benytte deg av Basic som er gratis. Det er ingen forpliktelser ved prøveabonnement.

Slik kjøper du aksjer i Facebook

Det er mulig å kjøpe aksjer i Facebook ved å bruke en norsk bank eller nettmegler, men ofte har dette høye kostnader. I tillegg går du ofte glipp av flere fordeler som det å trade med en utenlands nettmegler gir.

eToro er en utenlandsk nettmegler som nylig begynte å tilby handel i aksjer på flere av verdens største børser til nordmenn. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, og det samme er kundesupporten.

Vi har tidligere sammenlignet kjøp av utenlandske aksjer på eToro og flere norske nettmeglere. eToro kom veldig godt ut hva gjelder kostnader. Men, de er også andre fordeler ved å handle aksjer på eToro.

For å kjøpe aksjer i Facebook kan du følge denne fremgangsmåten. Normalt får du åpnet konto og gjort innskudd i løpet av 5 minutter. eToro er nemlig veldig brukervennlig og oversiktlig.

Time needed: 5 minutes.

 1. Gå til eToro

  Følg linken under denne beskrivelsen.

 2. Åpne en konto

  Legg inn navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og mail. Eller logg inn med Google+ eller Facebook.

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke VISA, MasterCard, bankoverføring, Skrill, Neteller og Paypal.

 4. Kjøp aksjer i Facebook

  Legg inn din første kjøpsordre på Facebook aksjer.


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

hvordan kjøpe aksjer i facebook

Realtidskurser og teknisk analyse

En av de store fordelene ved å trade på eToro er selvsagt lave kostnader. Men, vi skal heller ikke glemme at du får gratis realtidskurser på aksjer, indekser, råvarer og valuta når du åpner konto. Normalt er det en ekstra tjeneste du må betale for hos norske nettmeglere.

Sammen med realtidskurser gratis, får du også tilgang til et eget program for teknisk analyse. Programmet for teknisk analyse er enkelt å bruke og du kan tegne inn tekniske trender, formasjoner og støtte eller motstandsnivåer. Du finner også flere tekniske indikatorer som kan være til stor hjelp når du lager dine tekniske analyser av aksjer.

Aksjer, råvarer, valuta og indekser

Aksjer er ikke det eneste du kan trade på eToro. Du kan også trade CFD på råvarerm valuta og indekser. I tillegg tilbyr eToro også handel i kryptovaluta. Det gir deg veldig gode muligheter for å lage en godt diversifisert portefølje.

%d bloggere liker dette: