Meny Lukk

Hvordan kjøpe aksjer i Apple?

Hvordan kjøpe aksjer i Apple?

Apple er et av de største og viktigste selskapene i verden. Lær deg hvordan du kan kjøpe aksjer i Apple.

Kjøpe utenlandske aksjer

Det begynner å bli lenge siden at det kun var norske aksjer nordmenn kunne investere i. Men, dessverre ser vi at mange norske nettmeglere ikke har veldig gode løsninger for hvordan du kan kjøpe aksjer i utlandet. Ofte er det dyrt, og det er heller ikke sikkert at du får realtidskurser med mindre du betaler for det. Heldigvis finnes det gode alternativer for å kjøpe utenlandske aksjer på nett.

 • Aksjer og CFD

 • Best på TA

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • CFD

 • Bra app

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • CFD

 • Lav spread

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • Opsjoner og CFD

 • TradingView

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Slik kjøper du aksjer i Apple

eToro er en markedsplass som opprinnelig bare tilbød handel i CFD. I løpet av det siste året har dette blitt endret på. De tilbyr nå handel i ekte kryptovaluta, men det viktigste er at de også tilbyr handel i ekte aksjer og ikke bare CFD.

Kostnadene ved kjøpe av aksjer på eToro er blant de laveste på markedet, og tjenesten deres er veldig brukervennlig. eToro er også regulert, slik at du handler på en trygg markedsplass.

I tillegg får du tilgang til gratis realtidskurser på aksjer, indekser, råvarer og valuta. For å kjøpe aksjer i Apple trenger du bare å følge denne fremgangsmåten.

Time needed: 5 minutes.

 1. Gå til eToro

  Følg linken nedenfor denne beskrivelsen.

 2. Åpne en konto

  Legg inn navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og mail. Eller logg inn med Google+ eller Facebook.

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke VISA, MasterCard, bankoverføring, Skrill, Neteller og Paypal.

 4. Kjøp aksjer i Apple

  Legg inn din første kjøpsordre på Apple aksjer.


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

hvordan kjøpe aksjer i apple

Aksjer, råvarer, valuta og indekser

Selv om aksjer er en viktig del av tjenestene eToro tilbyr, er det langt fra alt. eToro er nemlig også regnet som en av de beste markedsplassene for CFD trading. Med CFD trading på eToro kan du drive med råvarehandel, valutatrading eller til og med kjøpe ekte kryptovaluta.

Prisene på eToros tjenester er veldig konkurransedyktige. eToro tilbyr nemlig noen av de laveste spreadene på markedet. Og som trader er det selvsagt viktig å være kostnadsbevisst. Dette gjør eToros tradingtjenester til noen av de mest populære.

Program for teknisk analyse og realtidskurser

Teknisk analyse er en analysemetode som er mye brukt innenfor daytrading av aksjer. For å kunne lage tekniske analyser for å se om du kan finne gode inngangskurser for å kjøpe aksjer i Apple trenger du tilgang til et program for teknisk analyse.

Når du åpner konto på eToro får du tilgang til et gratis program for teknisk analyse av aksjer, indekser, råvarer og valuta. Dette programmet har også realtidskurser, og de er gratis.