Trade Cannabis aksjeindeks
Nyttige tips

Trade Cannabis aksjeindeks

Nylig ble en ny Cannabis aksjeindeks lansert. Les mer om indeksen og se hvordan du kan trade den.

Cannabis aksjeindeks

Det er Plus500 som har lansert den nye Cannabis aksjeindeksen. Indeksen består av noen av de største selskapene som driver med medisinsk marihuana. Dette er en ny vekstnæring hvor oppsiden kan være stor.

Tickeren for Cannabis aksjeindeks er BGCANG. Ved å registrere en konto på Plus500 kan du følge med på realtidskursen gratis.

Selskapene som finnes i Cannabis indeks fra Plus500 er Vivo Cannabis, Insys Therapautics, Canopy Growth, Namaste Technologies, Tilray, Aurora Cannabis, Organigram Holdings og Canntrust Holdings. Dette utvalget av selskaper i indeksen kan og vil selvsagt bli endret fra tid til annen.


 • Anbefalt nettmegler
 • Aksjer, ETF, CFD, krypto
 • Ingen kurtasje, lav spread
 • Gratis realtidskurser og analyseprogram
 • Godkjent av Finanstilsynet67 % av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.


 • CFD
 • Ingen kurtasje, lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Teknisk analyseprogram
 • App til mobil
 • Godkjent av Finanstilsynet76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

tradingview teknisk analyse program
 • Anbefalt analyseprogram
 • Aksjer, indekser, råvarer, valuta
 • Gratis realtidskurser
 • Gratis versjon
 • App til mobil
 • 30 dager gratis test av PremieumDu kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager. Etter prøveperioden kan du velge om du vil fortsette med en av de betalte versjonene eller benytte deg av Basic som er gratis. Det er ingen forpliktelser ved prøveabonnement.

Trade Cannabis aksjeindeks

Som nevnt er det Plus500 som har lansert Cannabis aksjeindeks, og derfor er det kun mulig å trade denne på Plus500. Det er flere fordeler ved å trade en indeks på selskaper som driver med medisinsk marihuana, fremfor å trade enkeltaksjer. Først og fremst får du en god spredning på flere forskjellige aksjer, noe som kan gi deg en god risikodiversifisering. Du kan også få en lavere kostnad ved å trade Cannabis aksjeindeks.

Plus500

Plus500 er kjent som en av de beste markedsplassene for å trade CFD. Utvalget av CFD er stort, og du kan trade alt fra indekser, aksjer, råvarer, valuta og kryptovaluta.

Som trader på Plus500 har du tilgang til gratis realtidskurser, program for teknisk analyse, gearing eller aksjekreditt og nyhetsoppdateringer. Du kan også laste ned en egen app for trading på mobil.

Det koster ingenting å åpne en traderkonto og få tilgang til både program for teknisk analyse med realtidskurser og nyhetsoppdatering. Det eneste du trenger å gjøre er å følge denne fremgangsmåten:

CFD-service. 80.6% av privatkunder taper penger.

Medisinsk marihuana

Medisins marihuana har en lang historie, også i vesten. Urten ble tatt i bruk allerede på 1800-tallet i Europa, og frem til 1965 kunne du kjøpe dette på apoteket i Norge.

I dag har medisinsk marihuana fått flere bruksområder, blant annet hos pasienter med MS, AIDS og kreft. Fortsatt er det muligheter for større utbredelse av bruken, noe som kan gjøre det veldig interessant å investere i selskaper som driver med dette. Ved å trade Cannabis aksjeindeksen har du en god dekning i selskapene.

%d bloggere liker dette: