Meny Lukk

Hvordan kjøpe aksjer i Amazon?

Hvordan kjøpe aksjer i Amazon?

Amazon er en av de mest populære aksjene man kan kjøpe. Her kan du lese mer om hvordan kjøpe aksjer i Amazon.

Hvordan kjøpe aksjer i Amazon

Alle har et forhold til Amazon. Uansett om du liker tjenestene deres eller ei, er dette et selskap du kjenner til. Amazon er et av verdens største selskaper, og det har gjort at det er veldig populært å spare og plassere penger i aksjen Amazon. Amazon er en aksje som er notert på børs i USA, noe som gjør at det er viktig å tenke litt gjennom hvilken tilbyder du vil handle gjennom.

 • Aksjer og CFD

 • Best på TA

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • CFD

 • Bra app

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • CFD

 • Lav spread

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • Opsjoner og CFD

 • TradingView

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Det å handle aksjer på amerikanske børser, eller andre utenlandske børser for den saks skyld er noe som de fleste nordmenn har tilgang til i nettbanken. Men, ofte er det store gebyrer, og du får heller ikke realtidskurser, noe som er viktig dersom du vil følge med på kursutviklingen. Med en tradingkonto på eToro kan du kjøpe Amazon aksjer med lave gebyrer, og du får selvsagt med realtidkurser på kjøpet. Du kan åpne en gratis tradingkonto ved å følge denne fremgangsmåten:

 • Gå til www.etoro.com og åpne konto gratis
 • Gjør innskudd på minst 2000 kr og kjøp aksjer i Amazon

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

eToro

Vi som driver Aksjeskolen bruker ofte eToro når vi skal gjennomføre handler på nett. Akkurat det er det flere gode grunner til. Først og fremst er det lave transaksjonskostnader, noe som sikrer at du ikke bruker alle sparepengene på å gjennomføre handler. Men, du får også tilgang til realtidskurser med charts hvor du kan lage dine egne tekniske analyser av aksjer, CFD for indekser, råvarer, og valuta. eToro har lisens og er under tilsyn av Finanstilsynet, noe som viser at dette er en trygg handelsplass.

Aksjer, CFD og krypto

Du har mulighet til å trade vanlige aksjer på eToro, men, dersom du bruker aksjekreditt vil du måtte trade CFD på aksjer. I tillegg til CFD for aksjer finner du også CFD for indekser, råvarer og vanlig valuta. eToro tilbyr også trading med kryptovaluta som Ripple XRP, bitcoin og flere andre typer krypto.

Forum

eToro tilbyr også et forum hvor du kan diskutere ulike aksjer eller andre handelsinstrumenter. I forumet kan du finne alt fra tekniske analyser til nyheter og oppdateringer om de aller fleste tradingmuligheter du har på eToro.