Meny Lukk

MasterCard uten kredittsjekk

MasterCard uten kredittsjekk

eWallets er kjent for å ha raske overføringer, men, du kan også få MasterCard uten kredittsjekk.

MasterCard uten kredittsjekk

En eWallet er bedre kjent som en elektronisk lommebok. Den har visse likhetstrekk med en konto for nettbank. En av de største fordelene med elektronisk lommebok er at du kan gjøre uttak fra for eksempel eToro Norge og få pengene på kontoen rundt 10 minutter etter de er sendt, altså mye raskere enn ved en normal bankoverføring.

Med et MasterCard tilknyttet kontoen kan du også ta ut penger i minibank eller betale for varer i butikker som godtar MasterCard. For mange er dette en god løsning siden du kan få MasterCard uten kredittsjekk.

 • Aksjer og CFD

 • Best på TA

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • CFD

 • Bra app

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • CFD

 • Lav spread

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

 • Opsjoner og CFD

 • TradingView

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Skrill eWallet

Skrill er kjent for å være en av de aller beste leverandørene av eWallets og MasterCard uten kredittsjekk. Registrering av eWallet er gratis og gjøres i løpet av noen få minutter, videre kan du bestille et MasterCard slik at du enkelt kan ta ut penger i minibank eller betale for varer i butikker. Et MasterCard til din eWallet fra Skrill koster €10, og du vil motta det normalt innen 10 dager etter bestilling. Følg denne fremgangsmåten for å åpne din eWallet:

Trygg netthandel og raske transaksjoner

Skrill eWallet er kjent for å være en veldig god betalingsmetode dersom du handler på nett, gjør overføringer til og fra nettsteder som eToro eller Plus500. Årsaken til dette er et transaksjonstiden er veldig kort. Normalt har du pengene på konto innen 10 minutter etter de er sendt. Til sammenligning kan det ta flere dager før du har penger på konto dersom du gjorde en normal bankoverføring.

Alternativer

Det finnes også flere alternativer til Skrill. Etter vår erfaring er Skrill den beste løsningen, men Neteller og ecoPayz begynner også å bli utbredt. Til både Neteller og ecoPayz kan du også få MasterCard tilknyttet den elektroniske lommeboken.