Meny Lukk

Hvordan kjøpe aksjer i Nvidia?

Hvordan kjøpe aksjer i Nvidia

Slik kjøper du aksjer i Nvidia

Det kan være problematisk å kjøpe aksjer i utlandet. Enkelte banker og meglerhus tilbyr kun norske aksjer, enkelte tilbyr utenlandske aksjer, men har spesielle krav til investorene som må oppfylles. I tillegg kan det være dyrt å handle Nvidia eller andre utenlandske aksjer hos norske meglerhus.

eToro var opprinnelig en markedsplass for CFD trading, men har nå begynt å tilby handel i aksjer. Her har du selvsagt mulighet til å kjøpe amerikanske aksjer, og det til lave kostnader. Når du åpner en konto på eToro får du gratis realtidskurser, og du kan selvsagt kjøpe aksjer i Nvidia.

  • Gå til www.etoro.com og åpne konto
  • Gjør innskudd og kjøp aksjer i Nvidia

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Nvidia

Nvidia med ticker NVDA er et selskap som ble startet i 1993. Produktene som tilbys er GPU, CPU, Chipsets og Drivers. Det betyr at aksjen er et spill på økt etterspørsel fra voksende markeder som eSport og ikke minst AI.

Selskapet har lite reell konkurranse. I dag er det først og fremst AMD og Intel som er utfordrere. Når det gjelder spill, så kan Google med Stadia som er en skybasert spillkonsoll være en utfordrer.

eToro

eToro er kanskje den handelsplatformen vi i Aksjeskolen bruker mest. For det første får du tilgang til rimelig aksjehandel i aksjer fra USA, EU, Asia og til og med Norge. Men, det er også viktig å legge til at du også får tilgang til mange andre tjenester.

Realtidskurser på samtlige aksjer som kan handles på eToro er gratis. Dette er en tjeneste du i de fleste tilfeller må betale for. Videre har eToro også et program hvor du kan lage dine egne tekniske analyser.

Til slutt er det også verdt å nevne at eToro har et eget aksjeforum. I dette forumet legges det ofte ut oppdateringer, i tillegg til at det gir deg muligheten til å få innspill fra andre tradere og investorer.

eToro har også konsesjon til å tilby trading og investering til norske tradere. Du kan lese mer om hvile konsesjoner eToro har på nettsidene til Finanstilsynet.