Meny Lukk

Hvordan kjøpe AirBnB aksjer

Hvordan kjøpe AirBnB aksjer i norge

Disruptiv innovasjon er banebrytende nyskapning som gjør at eksisterende forretningsmodeller blir irrelevante. AirBnB er på vei til å bli en stor utfordrer til hytteutleiere og hoteller. Les mer om hvordan kjøpe AirBnB aksjer.

Kjøpe AirBnB aksjer

Vi bruker ofte eToro når vi skal kjøpe utenlandske aksjer, og spesielt når vi skal kjøpe amerikanske aksjer. eToro er en nettmegler som tilbyr et stort utvalg i aksjer i tillegg til CFD på aksjer og indekser fra hele verden. En stor fordel med denne nettmegleren er at du ikke betaler kommisjon når du kjøper eller selger aksjer.

eToro har blitt et kjent navn for mange tradere. Noe som gjør at de er veldig populære er at de tilbyr et eget aksjeforum. På aksjeforumet diskuteres det analyser, aksjer, tradingstrategier og nyheter.

Det går veldig raskt å åpne en konto på eToro, og minste innskudd er 2000 kr, så dette er en nettmegler som passer bra også for nybegynnere. Når du besøker nettsiden som er tilgjengelig på norsk kan du velge å åpne en konto ved å bruke Facebook eller Google, eller skrive inn informasjon som navn, adresse, fødselsdato, etc. Når du har åpnet kontoen og gjort innskudd kan du kjøpe aksjer i AirBnB.

  • Ticker: ABNB
  • Yield 1 år: 146,17 %*

*Pr 05.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

AirBnB

AirBnB har snudd leiemarkedet på hodet. Spesielt gjelder dette leiemarkedet for reisende som trenger et sted å være i en kort periode. Selskapet er utbredt i store deler av verden, men det er ingen tvil om at det fortsatt kan vokse mye i tiden fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × 4 =