Meny Lukk

Hvordan kjøpe NIO aksjer

Hvordan kjøpe NIO aksjer på nett i norge

Å kjøpe aksjer i selskaper som kan være med å skape en ny fremtid med mindre avhengighet av olje er populært. Samtidig har mange av disse investeringene gitt veldig god avkastning. NIO er et kinesisk selskap som lager elbiler, og her kan du lese om hvordan kjøpe NIO aksjer.

Kjøpe NIO aksjer

En av de beste måtene å kjøpe NIO aksjer på er ved å bruke eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr handel i amerikanske aksjer og CFD på aksjer og indekser fra stort sett hele verden. En viktig fordel med eToro er at du kun betaler spread når du kjøper eller selger aksjer og CFDer. Bruker du gearing vil dette føre til et ekstra gebyr.

eToro er kjent for mange tradere. De tilbyr blant annet et forum hvor det diskuteres aksjer, strategier og nyheter. Her legges det også jevnlig ut tekniske analyser av aksjer og indekser.

Å åpne konto på eToro for å kjøpe NIO aksjer går veldig raskt. Først og fremst må du besøke nettsiden som er tilgjengelig på norsk. Deretter trykker du på Åpne konto. Her kan du velge å åpne konto med Facebook eller Google, eller fylle inn informasjon som navn, adresse, etc på egenhånd. Deretter kan du gjøre innskudd. Du bør også verifisere kontoen din så raskt som mulig. Dette gjør at du kan gjøre større innskudd på kontoen din. Minste innskudd på eToro er 2000 kr.

  • Ticker: NIO
  • Yield 1 år: 1323,58 %*

*Pr 05.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

NIO

Environment, Social & Governance eller ESG har fått mye fokus den siste tiden, og det er uten tvil Environment som har fått mest. ESG aksjer er uten tvil de aksjene som har gitt best avkastning siste tiden, og blant disse er det selskaper som forsøker å utnytte nyte typer energi som har gjort det best.

NIO er et av disse selskapene. NIO er et kinesisk selskap som produserer elbiler for både hjemmemarkedet og det utenlandske markedet. Tesla har fått mer oppmerksomhet enn dette selskapet, spesielt blant norske investorer, men med en avkastning på over 1300 % det siste året står NIO sterkere. Noe av drivkraften bak kursstigningen er at selskapet har sterk vekst i antall leverte biler. En fot innenfor det store asiatiske markedet er nok også en viktig fordel for å få sterk vekst i tiden fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 + 12 =