Meny Lukk

Hvordan kjøpe Tesla aksjer

Hvordan kjøpe Tesla aksjer i norge

Når det kommer til elbiler er det spesielt et selskap som stikker av med oppmerksomheten. Det er Tesla. Aksjen har steget kraftig, og enkelte analytikere mener at den fortsatt kan mangedobles. Les om hvordan du kan kjøpe Tesla aksjer.

Kjøpe Tesla aksjer

Vi som driver Aksjeskolen bruker ofte eToro når vi skal kjøpe utenlandske aksjer, og spesielt når vi skal kjøpe amerikanske aksjer som Tesla. eToro var opprinnelig en markedsplass for CFD trading, men i løpet av de siste årene har de også lagt til aksjer. Dette er en stor fordel, siden den eneste kostnaden ved kjøp og salg av aksjer på eToro er spread. Altså betaler du ikke kommisjon eller kurtasje.

Det er mange tradere som bruker eToro, og det er det mange gode grunner til, i tillegg til at du som nevnt ikke betaler kurtasje eller kommisjon. Når du åpner konto får du tilgang til realtidskurser for aksjer, indekser, råvarer og valuta fra hele verden, disse kan du lage tekniske analyser av, og trenger du inspirasjon kan du delta i aksjeforumet på eToro.

Åpning av konto på eToro går raskt, og du trenger heller ikke sette inn mer enn 2000 kr for å begynne å kjøpe aksjer i Tesla. Ønsker du å gjøre et større innskudd må du først verifisere kontoen din. Det gjør du ved å laste opp bilde av pass og adressebevis. Du kan også åpne konto med Facebook og Google, noe som gjør at kontoen din er åpnet på et par klikk.

  • Ticker: TSLA
  • Yield 1 år: 729,68 %*

*Pr 05.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Tesla

Tesla er et allsidig selskap som satser på langt mer enn bare produksjon av elbiler. Selskapet lager også solcellepanel som kan installeres på tak. I tillegg har de også en egen forsikringsdivisjon. Noe annet er at de arbeider med bildeling. Til sammen gjør dette at mange analytikere mener at oppsiden i Tesla aksjen er stor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nineteen − 14 =