Meny Lukk

Hvordan kjøpe Aurora Cannabis aksjer

Kjøpe Aurora Cannabis aksjer

Med klarhet om hvem som blir president i USA de neste fire årene, og at dette er en demokrat har satt fart i aksjene til selskaper som driver med cannabis. Aurora Cannabis var lenge det neste største selskapet innenfor denne sektoren, og om de inntar den posisjonen igjen kan det være smart å kjøpe Aurora Cannabis aksjer.

Kjøpe Aurora Cannabis aksjer

eToro er en velkjent markedsplass for trading med CFD, men i løpet av de siste årene har de også begynt å tilby handel med vanlige aksjer. eToro er også en markedsplass hvor du ikke betaler kurtasje eller kommisjon. Den eneste utgiften ved kjøp og salg av aksjer er spread, og dette har gjort at vi i Aksjeskolen ofte bruker eToro når vi skal investere i utenlandske aksjer.

eToro har også et veldig bra utvalg av instrumenter som kan trades eller investeres i. Med en konto på eToro kan du trade CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta fra hele verden. Videre får du også tilgang til å kjøpe aksjer i noen av de største selskapene.

Når du åpner konto på eToro kan du gjøre dette ved å bruke innlogging fra Facebook eller Google, eller skrive inn navn, adresse og annen informasjon som etterspørres. Minste innskudd er kun 2000 kr, så dette er en bra løsning for ferske investorer. Som kunde får du realtidskurser og program for tekniske analyser. Du kan også delta i et stort aksjeforum for å få tips.

  • Ticker: ACB
  • Yield 1 år: -53,64 %*

*Pr 06.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Aurora Cannabis

Ser vi på aksjekursen for Aurora Cannabis det siste året frem til 6. januar 2021 går det nedover. Kursen har falt over 50 % i denne perioden. Men, nå ser det ut til at det kan bli store strukturelle endringer siden det er en demokratisk president i USA. Samtidig har FN fjernet cannabis fra kategorien hvor det finnes narkotika som heroin.

I dag prises selskapet med en P/E på ca 38. Sammenlignet med etablerte selskaper kan dette høres høyt ut. Men, det er viktig å huske på at Aurora Cannabis er et vekstselskap. Dersom legaliseringen fortsetter rundt om i verden kan aksjen ha en stor oppside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 1 =