Meny Lukk

Hvordan kjøpe Beyond Meat aksjer

Kjøpe Beyond Meat aksjer

Det er mange som mener at kjøtterstatning kan bli et stort marked. Det finnes flere selskaper å velge mellom dersom du vil investere i dette, og da kan Beyond Meat være et bra valg. Her kan du lese mer om hvordan kjøpe Beyond Meat aksjer.

Kjøpe Beyond Meat aksjer

Det finnes flere løsninger for hvordan du kan kjøpe aksjer i utlandet. Vi som driver Aksjeskolen går ofte til eToro når vi skal investere i utlandet, og spesielt om det er snakk om amerikanske aksjer. eToro var lenge ledende innenfor trading med CFDer, men nå har de også begynt å tilby handel med vanlige aksjer. Noe som er verdt å nevne, er at eToro ikke tar kurtasje eller kommisjon ved kjøp og salg av aksjer. Eneste kostnaden ved kjøp og salg er spread.

eToro er en markedsplass som gir deg tilgang til mange viktige verktøy. Først og fremst kan du trade aksjer og CFD på aksjer, råvarer, valuta og indekser fra hele verden. I tillegg har du realtidskurser, program for teknisk analyse og tilgang til et aksjeforum hvor du kan diskutere investeringer og strategier med tradere fra hele verden.

Dersom du vil åpne en konto på eToro for å kjøpe aksjer i Beyond Meat kan du gjøre det ved å logge inn med Facebook eller Google, og starte trading med noen få klikk. Eventuelt kan du også skrive inn informasjon som navn, adresse, fødselsdato, etc. Minste innskudd er kun 2000 kr, så her kan også mindre erfarne investorer prøve seg frem uten å sette inn et stort innskudd.

  • Ticker: BYND
  • Yield 1 år: 40,16 %*

*Pr 06.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Beyond Meat

Beyond Meat ble grunnlagt i 2009, mens de første produktene ble lansert i 2012. Ennå pågår det mye forskning og utvikling. I dag tilbys det blant annet kjøtterstatning for kylling, storfe og svin. Selskapet er i ferd med å knytte til seg selskaper som vil kjøpe produktene. I dag tilbys Beyond Meat produkter på blant annet Pizza Hut. En stund gikk det også rykter om at McDonalds ville ta inn produktene. Om dette skjer kan det tenkes at aksjekursen får et kraftig løft.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

14 − thirteen =