Kjøpe Moderna aksjer
Nyttige tips

Hvordan kjøpe Moderna aksjer

Aksjer for selskaper som driver med farmasi har fått kraftige løft under coronapandemien, og det er spesielt selskaper som har potensielle vaksiner for nettopp Covid 19 som har gjort det bra. Vaksineringen av verdens befolkning har knapt startet, og økt etterspørsel etter vaksiner fra for eksempel Moderna kan gi videre løft til disse aksjene. Derfor er det mange som vil kjøpe Moderna aksjer.

Kjøpe Moderna aksjer

eToro er en av de beste løsningene for å kjøpe amerikanske aksjer. Det er også her vi i Aksjeskolen pleier å kjøpe amerikanske aksjer. Den kanskje viktigste grunnen er at du ikke betaler kurtasje eller kommisjon ved kjøp og salg av aksjer. Den eneste utgiften er spread. Dette gjør at eToro er et veldig bra alternativ til nettbanker og nettmeglere. Videre har eToro et veldig stort utvalg av vanlige aksjer og CFDer på indekser, aksjer, råvarer og valuta fra hele verden.

Når du har åpnet konto på eToro får du tilgang til realtidskurser og et eget program for å lage tekniske analyser. Videre kan du også delta i diskusjoner som tradingstrategier, investeringer og aksjer på eToro aksjeforum.

Den raskeste måten å åpne konto på eToro på, er ved å bruke Google eller Facebook kontoen din. Gjør du dette kan du kjøpe Moderna aksjer etter et par klikk. Alternativt kan du skrive inn personinformasjon som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, etc, manuelt. Minste innskudd på eToro er 2000 kr, noe som gjør at terskelen for å begynne med aksjehandel på nett er lav.

  • Anbefalt nettmegler
  • 2000+ aksjer fra hele verden
  • Ingen kurtasje - lav spread

  • Gratis realtidskurser
  • Eget aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Moderna

Moderna eller ModeRNA Therapeutics som selskapet egentlig heter driver med utvikling av vaksiner, og nylig fikk de godkjent sin corona vaksine for bruk i EU. Dette vil kunne gi solide inntekter til selskapet i tiden fremover. Selskapet driver også med utvikling av andre vaksiner, noe som kan være med å løfte kursen fremover.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: