Meny Lukk

Hvordan kjøpe NEL aksjer

Kjøpe NEL aksjer

Hydrogenaksjer har gitt veldig god avkastning, og dette gjelder også for det norske selskapet NEL ASA. I løpet av det siste året har aksjen gitt en avkastning på over 280 %. Fortsatt mener mange analytikere at det kan fortsatt gi god avkastning å kjøpe NEL aksjer.

Kjøpe NEL aksjer

Når du skal kjøpe og selge aksjer er det viktig å ha fokus på kostnader. Normalt må en betale kurtasje ved kjøp og salg av aksjer. Dette kan du unngå på eToro. Her er nemlig spread den eneste kostnaden når du kjøper og selger aksjer. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi i Aksjeskolen ofte handler aksjer og CFDer gjennom denne markedsplassen.

Det er også andre gode grunner til at eToro er en av våre foretrukne markedsplasser for trading og investering. Utvalget av aksjer og CFDer på indekser, råvarer, valuta og aksjer er veldig bra. Videre får du realtidskurser og program for tekniske analyse når du åpner konto på eToro.

Du kan raskt åpne konto på eToro ved å logge inn med din Facebook eller Google konto. Eller du kan skrive inn personlig informasjon som navn, fødselsdato, adresse, etc, manuelt. Når du har åpnet konto kan du gjøre et innskudd på 2000 kr eller mer for å begynne med aksjehandel.

  • Ticker: NEL
  • Yield 1 år: 282,42 %*

*Pr 07.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

NEL

NEL ASA er et selskap som utvikler teknologi innenfor hydrogen. Historien til selskapet strekker seg tilbake til 1927 når Hydro begynte med produksjon av vannelektrolysører. I 2019 omsatte selskapet for 570 millioner kroner, og det er ventet at dette skal øke kraftig i tiden fremover. NEL ASA eier også aksjer i andre selskaper som indirekte eller direkte driver med hydrogen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × 1 =