Meny Lukk

Hvordan kjøpe Plug Power aksjer

Kjøpe Plug Power aksjer

Hydrogen er ikke bare i ferd med å bli stort i Norge og Europa. Dette gjelder også i USA, og kanskje spesielt etter at Biden ble president. Et selskap som mange investorer er interessert i er Plug Power. Å kjøpe Plug Power aksjer kan gi deg eksponering mot hydrogen i USA.

Kjøpe Plug Power aksjer

Mange tradere og investorer foretrekker å handle amerikanske aksjer på eToro. Dette er en markedsplass som lenge fokuserte på trading av CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta, men i løpet av de siste årene har de også begynt å tilby handel med vanlige aksjer. En av de store fordelen med eToro er at du ikke betaler kurtasje eller kommisjon, eneste kostnad ved kjøp og salg av aksjer er spread.

Dersom du velger å åpne en konto på eToro for å kjøpe aksjer i Plug Power eller andre selskaper får du tilgang til realtidskurser og mye viktig statistikk om de ulike selskapene. Videre har du også tilgang til et eget program for tekniske analyser. eToro har også et forum hvor du kan diskutere aksjer og se hva andre investorer synes om markedet.

Den raskeste måten å åpne en konto på eToro er å bruke Facebook eller Google kontoen din. Da kan du komme i gang med aksjehandel på et par klikk. Du kan også skrive inn informasjonen din, som navn, adresse, fødselsdato, etc, for å åpne konto. Minste innskudd på eToro er 2000 kr. Det gjør at markedsplassen passer bra for nye investorer som vil lære mer om aksjehandel.

  • Ticker: PLUG
  • Yield 1 år: 1086,13 %*

*Pr 07.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Plug Power

Plug Power ble grunnlagt allerede i 1997, og er i dag en stor aktør innen hydrogen. Selskapet driver først og fremst med hydrogenbrenselcellesystemer, men de har også fyllestasjoner. Plug Power har avtaler med store selskaper som Walmart og Amazon. Dette kan gi de en solid plattform de kan vokse videre på, noe som igjen kan gi høyere aksjekurs.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

sixteen − seven =