Meny Lukk

Hvordan kjøpe Zoom Video Communications aksjer

Kjøpe Zoom Video Communications aksjer

Når tiltakene mot Covid startet innebar det blant annet nedstengning av bedrifter. Men, mange i dagens samfunn kan jobbe hjemmefra, så enkelte selskap har klart seg godt. Møter kan gjennomføres på nett med videokonferanser. Mange kjøper Zoom Video Communications aksjer, noe som kan være en god investering dersom trenden med hjemmekontor fortsetter.

Kjøpe Zoom Video Communications aksjer

Det er fullt mulig å kjøpe amerikanske aksjer hos de fleste banker og gjennom nettmeglere som Nordnet. Men, ofte medfører dette høy kurtasje. Derfor pleier vi å handle amerikanske aksjer på eToro. Her betaler du nemlig ingen kurtasje eller kommisjon når du kjøper eller selger aksjer. Eneste kostnad er spread. eToro tilbyr CFDer på indekser, råvarer, aksjer og valuta fra hele verden, men de tilbyr også vanlig aksjehandel, noe som gjør dette til en veldig bra løsning.

Å slippe kurtasje er ikke den eneste grunnen til at vi ofte handler på eToro. Som kunde har du mange instrumenter å velge mellom, og du kan følge utviklingen i kursene med realtid. Du får også tilgang til et program for teknisk analyse. Med et eget forum kan du også diskutere aksjer og strategier, eller finne analyser.

Du kan kjøpe Zoom Video Communications aksjer etter kun noen få klikk på eToro. Har du Facebook eller Google konto kan du bruke disse til registrering, noe som går veldig raskt. Alternativet er å skrive inn navn, adresse, mail, fødselsdato, etc manuelt. Minste innskudd er 2000 kr, noe som gjør at de aller fleste kan komme i gang med aksjehandel på eToro.

  • Ticker: ZM
  • Yield 1 år: 377,97 %*

*Pr 06.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Zoom Video Communications

Zoom Video Communications er et selskap som driver med kommunikasjonsteknologi, og først og fremst video. Selskapets skyplatform kan brukes på mobil, PC og nettbrett. På et enkelt møte på platformen kan opptil 1000 mennesker sende video, mens hele 10000 personer kan følge møtet. Ikke overraskende slo dette godt an under Covid pandemien, men det er nok gode muligheter for at hjemmekontor kan være populært fremover. Hjemmekontor gir kort vei til arbeid, og det gir lite utgifter til arbeidsgivere. Dette kan Zoom Video Communications tjene på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

20 − nineteen =