Kjøpe Aptiv aksjer
Nyttige tips

Hvordan kjøpe Aptiv aksjer

Det er mye fokus på elektriske biler, og det kan virke som om selvkjørende biler har blitt oversett. Aptiv er et selskap som driver med nettopp dette, og på kundelisten har de navn som Volkswagen, Hyundai og GM. Nå som Hyundai er i samtaler med Apple om å lage en selvkjørende bil kan det å kjøpe Aptiv aksjer gi deg god eksponering mot denne industrien.

Kjøpe Aptiv aksjer

eToro er en markedsplass vi i Aksjeskolen lenge har benyttet oss av, og spesielt når det kommer til kjøp og salg av amerikanske aksjer. Opprinnelig var eToro en markedsplass for CFD trading, men nå har de også lagt til vanlig aksjehandel. Ser vi på kostnadene er eToro virkelig konkurransedyktige. Her betaler du nemlig ingen kurtasje eller kommisjon. Den eneste kostnaden ved kjøp og salg av aksjer er spread.

Det er først og fremst amerikanske aksjer som kan kjøpes på eToro, men du kan også trade CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta fra hele verden. Når du har åpnet konto får du tilgang til realtidskurser og et program for teknisk analyse.

Det koster ingenting å åpne konto på eToro, og bruker du innlogging med Facebook eller Google kan du komme i gang med noen få klikk. Alternativt kan du fylle inn personopplysninger som navn, adresse, fødselsdato, etc, manuelt. Minste innskudd er 2000 kr, så dette er en markedsplass som også passer bra for nye investorer.

  • Anbefalt nettmegler
  • 2000+ aksjer fra hele verden
  • Ingen kurtasje - lav spread

  • Gratis realtidskurser
  • Eget aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Aptiv

Aptiv er et stort selskap med over 117000 ansatte, og i 2018 omsatte de for hele 14,44 milliarder USD. I tillegg til å drive med utvikling av systemer for selvkjørende biler utvikler de også miljøvennlige løsninger for biler. Noe av det som er mest imponerende med dette selskapet er listen over partnere. Volkswagen, Hyundai og GM er store aktører innenfor bilindustrien, og dette er selskaper Aptiv i dag samarbeider med. Når markedet for selvkjørende biler virkelig tar av kan Aptiv dra stor nytte av dette nettverket for videre vekst.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: