Meny Lukk

Hvordan kjøpe Alibaba aksjer

Kjøpe Alibaba aksjer

Netthandel har blitt veldig populært under Covid-pandemien, men mange mener at dette er et marked som kommer til å forsette veksten fremover. Det er flere selskaper som driver med netthandel, så det kan være smart å spre risiko. Mange foretrekker å investere i Alibaba aksjer og for eksempel eBay.

Kjøpe Alibaba aksjer

Alibaba er et kinesisk selskap som er hovednotert på Hong Kong børsen. Langt fra alle nettmeglere tilbyr handel på Hong Kong, og det er nok ikke mange nettbanker som gir deg tilgang til disse aksjene. En løsning er å kjøpe Alibaba ADR som er notert i USA. En løsning vi i Aksjeskolen foretrekker er å bruke eToro. På eToro kan du nemlig kjøpe og selge aksjer notert på Hong Kong uten å betale kurtasje, noe som gjør at du kan kutte kostnader.

eToro tilbyr aksjer som er noterte på flere av de største og viktigste børsene i hele verden. I tillegg har de også et stort utvalg av CFD på aksjer. Når du åpner konto får du gratis realtidskurser og et program som kan brukes til å lage tekniske analyser. Med en egen app kan du også holde deg oppdatert på mobil.

Du kan åpne konto med innlogging fra Facebook og Google, og da kan du komme i gang på noen få klikk. Minste innskudd på eToro er 2000 kr. Dermed passer dette bra for nye investorer som skal gjøre sine første investeringer.

  • Ticker: 9988.HK
  • Yield 1 år: 7,04 %*

*Pr 18.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Alibaba

Alibaba fokuserer først og fremst på det asiatiske markedet. Men, dersom de også skulle begynne å fokusere på Europa og USA, vil dette kunne gi høy vekst i inntektene til selskapet. I 2019 hadde selskapet en omsetning på 509,7 milliarder CNY.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 3 =