Meny Lukk

Hvordan kjøpe AMD aksjer

Kjøpe AMD aksjer

I og med at verden er inne i en stor teknologisk vekst er det stor etterspørsel etter mikroprosessorer. En viktig leverandør av chips er Advanced Micro Devices Inc. Dermed kan AMD aksjer være en god investering som kan gi høy avkastning.

Kjøpe AMD aksjer

AMD er et amerikansk selskap som er notert på NASDAQ. Når det gjelder handel i amerikanske aksjer, er dette noe som kan gjøres i de fleste nettbanker og hos de fleste nettmeglere. Men, da må du som regel betale en ganske høy kurtasje når du kjøper eller selger aksjer. Vi i Aksjeskolen bruker derfor som regel eToro. På eToro betaler du nemlig ingen kurtasje ved kjøp og salg av aksjer. Spread er den eneste kostnaden.

eToro har lenge vært en kjent navn blant de som driver med CFD trading, men på eToro kan du også kjøpe og selge utenlandske aksjer. I alt er utvalget et av de beste, og når du åpner konto får du gratis realtidskurser og tilgang til program for teknisk analyse. eToro er også kjent for sitt aksjeforum hvor du kan diskutere trading og se analyser fra andre tradere.

Bruker du innlogging fra Facebook eller Google kan du åpne kontoen din på noen få klikk. Med et minsteinnskudd på 2000 kr er det også mulig for de aller fleste å komme i gang med investering i aksjer.

  • Ticker: AMD
  • Yield 1 år: 73,20 %*

*Pr 18.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

AMD – Advanced Micro Devices Inc

Med oppstart i 1969 er ikke Advanced Micro Devices Inc et nytt selskap, men de er ledende i utvikling og produksjon av mikroprosessorer. Selskapet har rundt 12000 ansatte. I 2019 omsatte selskapet for over 6 milliarder USD, og det er ventet at de skal vokse videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × five =