Meny Lukk

Hvordan kjøpe Netflix aksjer

Kjøpe Netflix aksjer

Corona gav et løft i etterspørselen etter underholdning, og det var gode nyheter for Netflix aksjer. Selv om det er ventet at verden går tilbake til normalen i tiden fremover kan det fortsatt være oppside i aksjen, og at dette dermed kan bli en god investering.

Kjøpe Netflix aksjer

eToro er en av de foretrukne løsningene for å kjøpe amerikanske aksjer på nett. eToro var først og fremst en markedsplass for CFD trading. I de siste årene har de også begynt å legge til vanlige aksjer. Når du kjøper eller selger aksjer på eToro betaler du ikke kurtasje eller kommisjon slik du må gjøre hos vanlige nettmeglere eller dersom du handler via nettbanken. Det gjør at dette er en veldig god løsning om vi ser på kostnader.

Noe annet som trekker opp vår vurdering av eToro er at de har et veldig stort utvalg av aksjer og CFD på aksjer fra hele verden. Det betyr at du kan kjøpe BYD aksjer eller investere i Alibaba på eToro. Når du åpner konto får du realtidskurser, program for teknisk analyse, og du kan delta i diskusjoner på forumet.

Det minste innskuddet du kan gjøre er 2000 kr. Dermed er dette en løsning som også passer godt for mindre erfarne investorer som vil gjøre sine første investeringer. Du kan åpne konto med innlogging fra Google og Facebook, noe som gjør at du kan komme i gang på noen få klikk.

  • Ticker: NFLX
  • Yield 1 år: 46,61 %*

*Pr 18.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Netflix

Netflix har opplevd en stor vekst i antall abonnementer for sine strømmetjenester det siste året. Men, ennå er det stort potensiale for videre vekst. Selskapet ble startet i 1997. Siden den tid har det blitt en av de største aktørene for strømming av film og serier på nett. Netflix kjøper inn filmer og serier fra andre produsenter, men lager også mye eget innhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × five =