Meny Lukk

Hvordan kjøpe Ørsted aksjer

Kjøpe Ørsted aksjer

Det vil være kraftig økning i forbruk av elektrisk kraft i tiden fremover. Elektrisitet trengs for å drive elbiler, men er også en viktig del av hydrogen som EU nå satser mye penger på. Dette kan sikre god avkastning på Ørsted aksjer i tiden fremover.

Kjøpe Ørsted aksjer

eToro er en av de største markedsplassene for trading med CFD, men de tilbyr også handel med vanlige aksjer. Utvalget er stort, og du kan finne aksjer fra stort sett alle verdens børser. En viktig fordel med eToro er at du ikke betaler kurtasje eller kommisjon ved kjøp og salg av aksjer. Her er det nemlig kun spread, forskjell mellom kjøps- og salgskurs, som er kostnad ved kjøp og salg.

Når du åpner konto på eToro kan du handle aksjer og CFD over hele verden, og du kan følge kursutviklingen i realtid. Du får også tilgang til et eget program for teknisk analyse. eToro har også et eget aksjeforum hvor du kan diskutere investeringer og trading eller se analyser som andre har lagt ut.

Minste innskudd på eToro er 2000 kr, og dermed passer denne løsningen godt for nye investorer som vil gjøre sine første investeringer. Det går også veldig raskt å åpne konto ved å bruke Facebook eller Google innlogging. Så snart du er logget inn kan du også laste ned en app slik at du alltid kan holde deg oppdatert på dine investeringer.

  • Ticker: ORSTED
  • Yield 1 år: 67,96 %*

*Pr 18.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Ørsted AS

Opprinnelig het selskapet Dong Energy og hadde fokus på olje. I løpet av de siste par årene har selskapet snudd rundt og begynt å fokusere på fornybar energi. I dag har selskapet operasjoner i blant annet Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Nederland, Polen, Frankrike og Storbritannia. Selskapet har mer enn 5000 ansatte og omsatte i 2016 for mer enn 61 milliarder DKK. Med økte investeringer i fornybar energi kan dette øke mye, og det kan løfte aksjekursen til Ørsted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

sixteen − seven =