kjøpe SpaceX aksjer investere
Nyttige tips

Hvordan kjøpe SpaceX aksjer

Mange ser på romfart som en potensiell vekstnæring som kan bli veldig viktig i fremtiden. Ennå er markedet i startgropa, noe som kan bety at det er en virkelig stor oppside. Ennå er utvalget av selskaper å investere i lite, men det går faktisk an å investere indirekte i SpaceX aksjer.

Kjøpe SpaceX aksjer

Enn så lenge er det kun mulig å investere indirekte i SpaceX aksjer. Med mindre du har X antall millioner dollar på bok og er på godfot med Elon Musk. SpaceX er nemlig ikke et børsnoterte selskap, selv om det tidvis går rykter om at det skal på børs. Dersom du vurderer å investere indirekte i SpaceX aksjer har du muligheten til å gjøre det ved å kjøpe aksjer i Google. Google var nemlig tidlig ute med å investere i dette selskapet, og ved å eie aksjer i Google vil du også indirekte eie aksjer i SpaceX.

Et alternativ er å kjøpe aksjer i Virgin Galactic.

Google, eller Alphabet, som selskapet heter i dag er notert i USA, og er dermed et selskap som er lett tilgjengelig for de fleste investorer. Aksjen kan nemlig kjøpes i de fleste nettbanker og hos de fleste nettmeglere. Ofte er det høy kurtasje om du bruker disse løsningene, og aksjen til Google koster over $1700. En løsning som kan være bedre er å bruke eToro. På eToro betaler du nemlig ingen kurtasje for kjøp og salg. I tillegg kan du kjøpe fractional shares, eller deler av en aksje.

Minste innskudd på eToro er heller ikke mer enn 2000 kr, noe som gjør at investering i SpaceX aksjer dermed er tilgjengelig for de aller fleste. I hvertfall indirekte.

  • Anbefalt nettmegler
  • 2000+ aksjer fra hele verden
  • Ingen kurtasje - lav spread

  • Gratis realtidskurser
  • Eget aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

SpaceX

Som mye annet Elon Musk driver med, er også SpaceX disruptive. Selskapet har som mål å redusere kostnaden av frakt til og i verdensrommet kraftig. I tillegg ønsker de å øke sikkerheten. Selskapet som ble startet i 2002 omsatte i 2019 for over 2 milliarder dollar.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: