Meny Lukk

Hvordan kjøpe Vestas Wind Systems aksjer

Kjøpe Vestas Wind Systems aksjer

Det er ventet at det kommer til å bli en kraftig økning i etterspørsel etter elektrisk strøm i årene fremover. Den elektriske strømmen trengs blant annet for å driver elbiler, men også til produksjon av hydrogen. Dermed kan Vestas Wind Systems aksjer være en god investering.

Kjøpe Vestas Wind Systems aksjer

Vestas Wind Systems er et dansk selskap, og det er dermed mulig å kjøpe aksjer i selskapet i de fleste nettbanker og hos de fleste nettmeglere. Men, som regel må du da betale kurtasje for kjøp og salg. Dersom du derimot bruker eToro vil du ikke betale kurtasje eller kommisjon. Her er den eneste kostnaden spread, det vil si forskjellen mellom kjøps- og salgskurs. Dette gjør at eToro er veldig konkurransedyktig sammenlignet med de fleste andre løsninger.

eToro kan du kjøpe og selge amerikanske aksjer, CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta fra hele verden. Du får realtidskurser, en app for mobil, program for teknisk analyse, og kan delta i et eget aksjeforum hvor du finner analyser og tips.

Det koster ingenting å åpne konto på eToro, og med et minste innskudd på 2000 kr er dette en god løsning for nye investorer som vil gjøre sine første investeringer. Med innlogging fra Facebook og Google tar det heller ikke lang tid å komme i gang. Det er også mulig å åpne en konto manuelt ved å oppgi informasjon som navn, adresse, telefonnummer, etc.

  • Ticker: VWS
  • Yield 1 år: 106,72 %*

*Pr 18.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Vestas Wind Systems AS

Vestas Wind Systems er et dansk selskap som ble startet i 1945. I dag er de den største leverandøren av vindturbiner, med en markedsandel på 20 %. I 2019 omsatte selskapet for 12,15 milliarder EUR, og har over 20000 ansatte. Med økte investeringer i fornybar energi er dette ventet å øke i årene fremover og gjøre Vestas Wind Systems til en god investering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × five =