Meny Lukk

Hvordan kjøpe GameStop aksjer

Kjøpe GameStop aksjer norge 2021

Det er delte meninger om hva som er riktig pris på GameStop aksjer. Hedgefond mener aksjen er overpriset og har derfor shortet aksjen. Brukerne av et forum på Reddit mener derimot noe annet. Hvem som har rett vil markedet vise i tiden fremover.

Kjøpe GameStop aksjer

GameStop Corp er et selskap som er notert på Nasdaq i USA. Med amerikanske aksjer ser vi at norske nettmeglere ofte har høy kurtasje som gir høye utgifter. På eToro har du derimot ingen kurtasje for kjøp og salg av aksjer. Her er spread den eneste kostnaden. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi som driver Aksjeskolen som regel bruker eToro for å kjøpe og selge amerikanske aksjer.

eToro var tidligere en tilbyder av CFD trading på nett, men de har nå også lagt til handel med vanlige aksjer. Utvalget er bra med aksjer og CFD fra nesten hele verden. Når du åpner konto får du tilgang til realtidskurser og et program som kan brukes til å lage tekniske analyser.

Du kan åpne konto med innlogging fra Facebook og Google, noe som gjør at du kan komme i gang på noen få klikk. Det minste innskuddet er på kun 2000 kr. Det betyr at dette er en løsning som passer bra for de aller fleste som vil begynne med investering i aksjer og trading av CFD.

  • Ticker: GME
  • Yield 1 år: 4599,28 %*

*Pr 28.01.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

GameStop

GameStop ble grunnlagt i 1984 og har i dag over 14000 fulltidsansatte og mellom 22000 og 42000 deltidsansatte fordelt på over 5200 butikker over hele verden. Selskapet er verdens største videospill- og underholdningsprogramvaredetaljist. Det er mange som mener at selskapet kan gjøre det bra når samfunnet åpner opp igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

two × five =