Kjøpe Nokia aksjer
Nyttige tips

Hvordan kjøpe Nokia aksjer

Short squeeze er den store snakkisen i begynnelsen av 2021, og i Norden er det Nokia aksjer som gjelder.

Kjøpe Nokia aksjer

Nokia Ojy er et finsk selskap og er hovednotert på den finske børsen. I tillegg omsettes aksjen også på den svenske børsen. Videre er det også mulig å kjøpe ADR på både den amerikanske og tyske børsen. Dersom du vurderer å kjøpe Nokia aksjer kan CFD handel på eToro være et bra alternativ. På eToro betaler du nemlig ingen kurtasje når du kjøper eller selger aksjer og CFD. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi i Aksjeskolen ofte handler på eToro.

eToro er blant mange kjent som en av de beste løsningene for CFD trading, og siden de også tilbyr aksjehandel er dette en løsning som passer godt for både tradere og mer langsiktige investorer. Når du har åpnet konto får du både realtidskurser og et program for teknisk analyse.

Å åpne en konto går raskt, du kan nemlig bruke innlogging fra Facebook eller Google, noe som gjør at du kan komme i gang med noen få klikk. Minste innskudd på eToro er 2000 kr, og dette gjør at denne løsningen også passer fint for nye investorer og tradere.

  • Anbefalt nettmegler
  • 2000+ aksjer fra hele verden
  • Ingen kurtasje - lav spread

  • Gratis realtidskurser
  • Eget aksjeforum
  • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Nokia Ojy

Nokia Ojy ble grunnlagt allerede i 1865, og da var selskapet en papirprodusent. Over årene har selskapet utviklet seg til å tilby alt fra gummi og kjemikalier til mobiltelefoner. I 2019 omsatte selskapet for over 23 milliarder euro, noe som viser at dette er et selskap med store inntekter. Akkurat hva selskapet er verdt er vanskelig å si. Det er mange større aktører som shorter aksjen, og det er også mange som forsøker å få til en short squeeze.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: