Meny Lukk

Hvordan kjøpe Swedish Match aksjer

Kjøpe Swedish Match aksjer

Sykliske forbruksvarer kan gjøre det godt når samfunnet åpner opp. Det kan bety at Swedish Match aksjer kan gi en god avkastning.

Kjøpe Swedish Match aksjer

Swedish Match er en svensk snusprodusent og er notert på Stockholms-børsen. Siden den er notert på en nordisk børs kan du stort sett få handlet denne aksjer på de fleste nettmeglere og i nettbanker som gir deg tilgang til aksjehandel. Men, da må du som regel betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Bruker du derimot eToro vil du ikke betale kurtasje, her er nemlig spread eller forskjellen mellom kjøps- og salgskurs eneste kostnad.

Kurtasjefrihandel er en viktig grunn til at vi i Aksjeskolen ofte bruker eToro når vi skal kjøpe aksjer. Andre gode grunner er at du får tilgang til realtidskurser på aksjer og indekser over hele verden. Du får også tilgang til et program for teknisk analyse, slik at du kan analysere selskapene du vurderer å kjøpe aksjer i.

Det går veldig raskt å komme i gang med aksjehandel på eToro. Med innlogging fra Facebook og Google tar det bare noen klikk. Minste innskudd er heller ikke på mer enn 2000 kr, noe som gjør at selv mindre investorer kan få tilgang til trygg aksjehandel på nett.

  • Ticker: SWMA.ST
  • Yield 1 år: 21,50 %*

*Pr 03.02.21. Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Swedish Match AB

Historien bak Swedish Match strekker seg tilbake til Svenska Tändsticksaktiebolaget og Svenska Tobaksmonopolet som ble grunnlagt i 1917 og 1915. Swedish Match AB som er selskapet vi kjenner til i dag fikk navnet sitt i 1980. Snus, sigarer, lightere og fyrstikker er produktene det satses på, og i 2019 omsatte de for 14,74 milliarder SEK.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × 3 =