Meny Lukk

Hvordan kjøpe Virgin Galactic aksjer

Kjøpe Virgin Galactic aksjer

Dersom kommersielle, suborbitale flyvninger slår an kan selskapet Virgin Galactic bli en av markedslederne. Det kan også løfte aksjekursen til selskapet.

Kjøpe Virgin Galactic aksjer

Virgin Galactic er et britisk selskap som er notert på New York Stock Exchange. Selskapet ble startet som et datterselskap av Virgin Group i 2004 av den kjente investoren Richard Branson. Siden aksjen er notert på den amerikanske børsen er det i utgangpunktet ikke noe problem å få kjøpt den. For mange som vil kjøpe aksjen vil valget stå mellom eToro vs Nordnet. Begge disse løsningene fungerer godt, men vi foretrekker den første i de aller fleste tilfeller.

En av de viktigste grunnene til at vi i Aksjeskolen foretrekker eToro er at det ikke er noen kurtasje ved kjøp og salg av aksjer på amerikanske børser. Den eneste kostnaden er spread, eller forskjellen mellom kjøps- og salgskurs. Handler du derimot på Nordnet vil du ha en minstekurtasje på 59 kr i tillegg til spread. andre gode grunner til å velge eToro er at du får gratis realtidskurser på aksjer og CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta fra hele verden. Med et eget program for tekniske analyser kan du også gjøre dine egen vurderinger før du investerer.

Dersom du vil kjøpe Virgin Galactic aksjer på eToro kan du komme i gang på et par klikk. Registreringen går raskt, og spesielt om du bruker innlogging fra Google eller Facebook. Med et minsteinnskudd på 2000 kr er dette en løsning som også passer godt for nye investorer som vil kjøpe sine første aksjer.

  • Ticker: SPCE
  • Yield 1 år: 68,55 %*

*Pr 17.02.21 Historisk avkastning er ingen garanti for fremtidig avkastning.


CFD-er er komplekse instrumenter og medfører stor risiko for å tape penger raskt gjennom giring. 62 % av privatkunder taper penger når de handler i CFD-er med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Virgin Galactic Holdings Inc

Virgin Galactic Holdings Inc er et romfartsselskap som har som mål å levere kommersielle, suborbitale flyvninger med SpaceShipTwo. I tillegg til dette eier selskapet også The Spaceship Company. The Spaceship Company er produsenten av SpaceShipTwo. Dersom det blir etterspørsel etter kommersiell romfart av den typen Virgin tilbyr kan dette være med å løfte opp aksjekursene til selskapet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

8 + 11 =