Teknisk analyse av Fisker Inc aksjen
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Fisker Inc – mars 2021

Fisker Inc er et selskap som skal utfordre Tesla, og de mange andre produsentene av elbiler. For ikke lenge siden ble selskapet børsnotert. Les vår teknisk analyse av Fisker Inc aksjen.

Langsiktig kursutvikling

Langsiktig kursutvikling fisker inc aksjen analyse mars 2021
Charts fra TradingView.

Fisker Inc gikk på børs med et omvendt oppkjøp i juli 2020. Selskapet som var del av transaksjonen var Spartan Energy Acquisition Corp, med tickeren SPAQ. Med børsnoterting for så kort tid siden er det selvsagt begrenset hva vi kan få ut at chartet for langsiktig kursutvikling i Fisker Inc aksjen. Uansett, som du kan se har aksjen etablert en stigende trend. Den har også brutt ut av trendtaket i denne.

Middelslang kursutvikling

Middelslang kursutvikling fisker inc aksjen anbefalinger analyser mars 2021

Ser vi på chartet for middelslang sikt ser vi at det har blitt dannet flere tekniske støttenivåer. Videre kan vi også se at den siste kraftige stigningen kom på økt volum, noe som viser at det er styrke i denne bevegelsen. Gjennomsnittet på 20 perioder har vist seg å være en viktig støtte. I den siste halvdelen av den stigende trenden kan vi se at RSI har dannet høyere bunner, noe som styrker opp om kursbevegelsen.

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

kortsiktig kursutvikling i fisker aksjen mars 2021

På kort sikt er det vanskelig å si noe om sannsynlig videre kursutvikling for Fisker Inc aksjen. Vi har fått kjøpssignaler fra flytende gjennomsnitt og MACD, men tatt i betraktning at kursen har gått nesten 100 % på få uker kan det være rom for en korrigering i kursen.

Kjøp Fisker aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Fisker Inc

Fisker Inc. er en amerikansk bilprodusent grunnlagt av Henrik Fisker og hans kone Geeta Gupta-Fisker. Fisker Inc ble lansert i 2016 og basert i Sør-California og er relanseringen av Fisker-merket, tidligere kjent som Fisker Automotive som produserte Fisker Karma.

Multipler*

 • P/E: 326,08
 • P/B: -460,94
 • P/S: N/A

Selskapshendelser

 • Årsrapport: 12.03.2021
 • Kvartalsrapport Q1: 07.05.2021
 • Utbytte: N/A

*Data fra TradingView pr 01.03.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: