Kjøpe Plug Power aksjer Teknisk analyse av Plug Power aksjen logo
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Plug Power – mars 2021

Plug Power er et selskap som driver med hydrogen og brenselcellesystemer. Aksjen har fulgt de grønne selskapene ned, men nå kan det se ut til at bunnen er nådd. Les mer i vår tekniske analyse av Plug Power aksjen.

Langsiktig kursutvikling

Langsiktig kursutvikling plug power aksjen mars 2021
Charts fra TradingView.

Plug Power aksjen skjøt fart i 2020, og er i dag inne i den samme stigende trenden. Som nevnt har aksjekursen toppet ut, og i dag beveger den seg under gjennomsnittslinjen i den tekniske trenden. Aksjekursen hadde nylig store utslag, noe som førte til at både gjennomsnittet på 10 perioder som tilsvarer 50 dager og gulvet i trendkanalen ble testet intradag. Kursen sluttet samme dag på et høyere nivå over gjennomsnittet på 10 perioder.

Middelslang kursutvikling

Middelslang kursutvikling plug power aksje anbefaling analyse mars 2021

Når vi zoomer inn på aksjekursen i chartet for middelslang kursutvikling kan vi se nærmere på de tekniske støttene og motstandene som har blitt etablert. I trendkanalen ser det ut til at gjennomsnittslinjen er den viktigste motstanden. Over dette har vi motstand ved tidligere bunner på $62,40 og fra topper på $69,50. Støtte har vi i trendgulvet, og fra tidligere topper på $37,11 og $28,36.

Aksjekursen til Plug Power beveger seg i dag på undersiden av gjennomsnittet på 20 dager. Dette er en viktig motstand som ligger nær gjennomsnittslinjen i trendkanalen. Et brudd på disse vil være et signal om at videre oppgang er sannsynlig.

RSI viser en fin tendens med høyere bunner og høyere topper. Men, RSI har brutt ned gjennom støtten fra de høyere bunnene. Den har nå vendt opp igjen, og et brudd på motstanden vil være et kjøpssignal.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling plug power aksjer mars 2021

På chartet for kortsiktig kursutvikling i Plug Power aksjer kan vi se at det har vært flere trender. Vi hadde en sidelengs trend eller en trading range som kursen til slutt brøt ned fra, og etter dette har vi hatt en fallende trend. Det som er spennende her er at vi har fått et brudd på motstanden i trendtaket, noe som er et bullish signal.

Videre kan vi se at aksjekursen igjen er på oversiden av det flytende gjennomsnittet på 25 perioder. Det korte gjennomsnittet på 5 perioder peker også bratt oppover, og det bør kunne være muligheter for at dette skal bryte over det lange gjennomsnittet. I så fall får vi et golden cross som er et kortsiktig kjøpssignal.

MACD har også gitt et kjøpssignal, og dette kan være et tidlig tegn på at aksjekursen har bunnet ut etter fallet fra toppen. Det viktigste vi venter på er et etablert brudd på den fallende trenden.

Kjøp Plug Power aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Plug Power Inc

Plug Power Inc. er et amerikansk selskap som driver utvikling av hydrogenbrenselcellesystemer som erstatter konvensjonelle batterier i utstyr og kjøretøy drevet av elektrisitet. Selskapet har hovedkontor i Latham, New York, og har fasiliteter i Spokane, Washington og Rochester, New York.

Multipler*

 • P/E: -169,66
 • P/B: 32,38
 • P/S: 63,73

Selskapshendelser

 • Årsrapport: 10.03.2021
 • Kvartalsrapport Q1: 07.05.2021
 • Utbytte: N/A

*Data fra TradingView pr 01.03.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: