Teknisk analyse av Shopify Inc aksjen logo
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Shopify Inc – mars 2021

Netthandel blir mer og mer populært, og det finnes investeringsalternativ til eBay og Amazon. En utfordrer er det canadiske selskapet Shopify Inc. Les vår tekniske analyse av Shopify aksjen på lang, middels og kort sikt.

Langsiktig kursutvikling

Langsiktig kursutvikling shopify aksjen mars 2021
Charts fra TradingView.

Shopify aksjen startet en bratt stigende trend i begynnelsen av 2019. I denne trenden har gulvet vært testet en gang, mens taket nettopp ble testet for andre gang. Gjennomsnittslinjen har vært en viktig støtte og motstand flere ganger innenfor trenden. Det samme kan vi si om det korte gjennomsnittet på 20 perioder som tilsvarer 100 dager.

Middelslang kursutvikling

Middelslang kursutvikling shopify aksjer analyser anbefalinger mars 2021

Den mellomlange trenden er også stigende for Shopify aksjen. I dag er aksjekursen under gjennomsnittslinjen, noe som kan tyde på at aksjen er oversolgt. Gjennomsnittslinjen har også vært en viktig støtte og motstand innenfor trenden.

RSI korrelerer godt med aksjekursen, blant annet har det blitt satt høyere bunner i både RSI og aksjekurs for Shopify aksjen. Av negative ting kan vi at det har blitt dannet en bear divergens mellom aksjekurs og RSI, men det kan se ut til at nedsidepotensialet fra dette er tatt ut allerede.

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling shopify aksjen kjøpsanbefalinger kursmål mars 2021

Kortsiktig beveger kursen til Shopify aksjen seg lavt nede mot trendgulvet i en stigende trend. Trendgulvet har nettopp blitt testet og vi har fått en reaksjon opp.

Aksjekursen beveger seg på undersiden av det lange gjennomsnittet på 25 perioder, noe som er negativt, men vi ser at det korte gjennomsnittet og aksjekursen nærmer seg, og et golden cross kan komme i tiden fremover. Dette vil da være et kortsiktig kjøpssignal.

Den tekniske indikatoren MACD har gitt et kjøpssignal ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet. Dette skjedde på et nivå hvor vi tidligere har fått gode løft i aksjekursen.

Kjøp Shopify aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Shopify Inc

Shopify Inc. er et kanadisk multinasjonalt netthandelsselskap med hovedkontor i Ottawa, Ontario. Det er også navnet på den egenutviklede netthandelsplattformen for nettbutikker og detaljhandelssystemer.

Multipler*

 • P/E: 512,40
 • P/B: 24,92
 • P/S: 54,45

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 06.05.2021
 • Generalforsamling: 27.05.2021
 • Utbytte: N/A

*Data fra TradingView pr 01.03.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: