Teknisk analyse av Zoom Video Communications aksjen logo
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Zoom Video Communications – mars 2021

Zoom Video Communications kom på børs i april 2019, og har siden noteringen hatt en sterk utvikling. I det siste har det falt tilbake. Gjenåpning av samfunnet og høyere renter har tynget kursen til Zoom aksjer.

Middelslang kursutvikling

Middelslang kursutvikling zoom video communications aksjen aksjer mars 2021
Charts fra TradingView.

Siden aksjen har knappe 2 år på børs gir det lite mening å se på den langsiktige kursutviklingen til Zoom aksjen. Men, vi kan se på chartet for middelslang kursutvikling at aksjen beveger seg innenfor en stigende trend. I dag beveger den seg helt nede ved støtten fra gulvet i trendkanalen, etter at den har reagert ned etter å ha testet motstanden i trendtaket.

Det er flere støtter og motstanden i området kursen til Zoom aksjen beveger seg innenfor i øyeblikket, i tillegg til gulv, gjennomsnittslinje og tak i trendkanalen. Tekniske støtter har vi ved $350,88 og $275,87, mens motstanden finnes ved $457,69, $500,53 og ved $568,34.

Kursen til Zoom aksjen beveger seg nå på undersiden av det flytende gjennomsnittet på 20 perioder, det har også nylig testet støtten i det flytende gjennomsnittet på 100 perioder. Vi har ikke fått noe death cross eller salgssignal fra denne indikatoren, men vi kan se at avstanden mellom det lange og det korte gjennomsnittet minker. Dette kan være et faresignal.

I slutten av desember 2020 brøt RSI ned gjennom støtten den har etablert fra høyere bunner. Fra september og frem til i dag har det også blitt dannet lavere topper, noe som er et signal om at svak kursutvikling kan ventes. På den positive siden kan vi nevne at det har blitt dannet høyere bunner i både aksjekurs og RSI fra januar 2021 og frem til i dag.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling zoom aksjer aksjen kursmål anbefaling analyser mars 2021

På chartet for kortsiktig kursutvikling kommer den fallende trenden tydelig frem. Denne ble etablert kort tid etter at aksjekursen toppet ut i oktober 2020. Aksjen beveger seg nå i den øvre delen av trendkanalen, noe som kan signalisere at Zoom aksjen er overkjøpt. Samtidig har taket i trendkanalen blitt testet to ganger, og det er mulig at vi får en ny test av dette på kort sikt. At brudd på den fallende trenden vil være et bullish signal for Zoom aksjen.

Kjøp aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Zoom Video Communications Inc

Zoom Video Communications er et amerikansk selskap som utvikler programvare og nettjenester for videokonferanser, nettmøter, chatting og mobilkommunikasjon. Selskapet har hovedkvarter i San Jose, California.

Multipler*

 • P/E: 168,06
 • P/B: 72,08
 • P/S: 40,78

Selskapshendelser

 • Årsrapport: 19.03.2021
 • Kvartalsrapport Q1: 02.06.2021
 • Utbytte: N/A

*Data fra TradingView pr 03.03.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: