Teknisk analyse av Beyond Meat aksjen logo
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Beyond Meat – mars 2021

Beyond Meat kan revolusjonere markedet for næringsmidler, og lenge har det gått rykter om en avtale med McDonalds. Denne er nå bekreftet. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Beyond Meat aksjen.

Middelslang kursutvikling

Middelslang kursutvikling beyond meat bynd aksjen aksjer kursmål anbefalinger kjøpe norge mars 2021
Charts fra TradingView.

Beyond Meat aksjen ble børsnotert i mai 2019, og derfor begynner vi med kursutviklingen på mellomlang sikt. Vi kan se at hovedtrenden nesten er som en tradingrange å regne. Innenfor denne har kursen til Beyond Meat aksjen testet støtte og motstand i tak, gjennomsnittslinje og gulv.

I den siste halvparten av perioden vi ser på kan vi se at aksjen har dannet flere høyere bunner og topper. Dette kan enten være en kortsiktig sekundærtrend, eller en ny stigende trend med raskere stigningstakt.

For øyeblikket er kursen på undersiden av gjennomsnittslinjen i begge trendene. Dette utgjør en motstand, samtidig betyr det at aksjen kan være oversolgt. RSI har dannet en støtte med høyere bunner, og dette viser at aksjen har en sterk trend. Nå er RSI helt nede ved støtten, noe som betyr at vi enten kan få et brudd ned eller en reaksjon opp.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling beyond meat aksjer kursmål mars 2021

I chartet for kortsiktig kursutvikling er det først og fremst den fallende trenden vi legger merke til. Her er aksjekursen på undersiden av gjennomsnittslinjen, noe som betyr at kursen har en motstand, samtidig som den sannsynligvis er oversolgt. Kursen nærmer seg også en teknisk støtte fra tidligere bunner ved $119,10. MACD har nylig gitt et kjøpssignal, noe som gjør at det er økt sjanse for at motstanden i trendens gjennomsnittslinje skal testes. Et brudd på den fallende trenden vil være et signal om at oppgang kan forventes.

Kjøp Beyond Meat aksjer uten kurtasje

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Beyond Meat Inc

Beyond Meat er et amerikansk selskap som produserer kjøttsubstitutter. Selskapet ble grunnlagt i 2009 og de første produktene ble lansert i 2012. Beyond Meat har produkter som skal etterligne kyllingkjøtt, storfekjøtt og svinekjøtt.

Multipler*

 • P/E: -163,63
 • P/B: 23,67
 • P/S: 21,36

Selskapshendelser

 • Årsrapport: 19.03.2021
 • Kvartalsrapport Q1: 05.05.2021
 • Utbytte: N/A

*Data fra TradingView pr 08.03.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: