Invester som Warren Buffett og Carl Ichan partner copyportfolios inside portefølje
Nyttige tips

Invester som Warren Buffett og Carl Icahn

Det er ingen tvil om at å ha gjort de samme investeringene som legendene Warren Buffett og Carl Icahn hadde sikret god avkastning. Med Partner CopyPortfolios kan du investere i noen av legendenes mest spennende prosjekter.

Selskapene til begge legendene er børsnoterte, men spesielt Warren Buffetts Berkshire Hathaway med en aksjekurs godt over 3 millioner kroner kan være uoppnåelig for de aller fleste. En løsning på dette er å kjøpe B-aksjen. En annen aksje er å følge med på SEC filings fra Berkshire Hathaway selskapet for å se hvilke aksjer de har i porteføljen. Samme løsning kan også brukes for å speile investeringene til Carl Icahn Enterprises.

CopyPortfolios – invester som Warren Buffett og Carl Icahn

CopyPortfolios er et nytt konsept fra eToro som er en tematisk investering. I dag har eToro tre ulike kategorier CopyPortfolios. Market CopPortfolios hvor porteføljen er satt sammen ut fra en ide, et resultatmål eller en algoritme, Top Trader CopyPortfolios som har en portefølje som bygger på strategien til noen av de beste traderne på eToro, og Partner CopyPortfolios som settes sammen av eToros samarbeidspartnere som velger ut aksjer og investeringer basert på analyse og strategi. Warren Buffett og Carl Icahn CopyPortfolios er Partner CopyPortfolios som forvaltes av TipRanks. Felles for CopyPortfolios er at de har som mål med å hjelpe investorer til å redusere langsiktig risiko, fremme vekstmuligheter og skape diversifiserte investeringer.

Warren Buffett – Berkshire Hathaway

WarrenBuffet-CF er et Partner CopyPortfolios som blir forvaltet av TipRanks. TipRanks henter inn Sec filings fra Berkshire Hathaway, noe som gjør at dette investeringsproduktet skal gi en avkastning tilsvarende Berkshire Hathaway aksjen. Fondet blir rebalansert hvert kvartal.

Warren Buffett er hovedaksjonær i Berkshire Hathaway, og han regnes for å være en av verdens beste investorer. Strategien til Warren Buffett går ut på å investere i selskaper som er underpriset og har høy iboende verdi. Berkshire Hathaway har investeringer innen eiendoms- og personforsikring, reforsikring, forsyningstjenester og energi, frakt, skinnetransport, økonomi, produksjon, detaljhandel og tjenester.

warren buffett portefølje
  • Ticker: WarrenBuffet-CF
  • Følger SEC rapporter for Berkshire Hathaway
  • Rebalanseres hvert kvartal
  • Minst $1000 investering
Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Carl Icahn – Carl Icahn Enterprises

CarlIcahn-CF er et Partner CopyPortfolios som også er forvaltet av TipRanks. Dette fondet fungerer på samme måte som WarrenBuffett-CF ved at TipRanks henter inn Sec filings for Icahn Enterprises. Ved å følge investeringene vil derfor CarlIcahn-CF gi en avkastning som følger Icahn Enterprises aksjen. Her blir også fondet rebalansert hvert kvartal.

Carl Icahn er av mange regnet som en børshai etter at han på 80-tallet gjennomførte flere fiendtlige oppkjøp og videresalg av selskaper. Spesielt gjelder dette for flyselskapet TWA. Icahn Enterprises investerer først og fremst innenfor investering, bil, energi, metaller, Railcar, spill, gruvedrift, matvareemballasje, fast eiendom og mote.

carl ichan portefølje
  • Ticker: CarlIchan-CF
  • Følger SEC rapporter for Carl Ichan Enterprises
  • Rebalanseres hvert kvartal
  • Minst $1000 investering
Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Partner CopyPortfolios FAQ

Hva er CopyPortfolios?

CopyPortfolios er investeringsprodukt hvor investeringsbeslutningene tas på grunnlag en analyse og strategi for å nå et resultatmål eller blir bestemt av en algoritme. Det finnes tre ulike kategorier, Market CopyPortfolios, Top Trader CopyPortfolios og Partner CopyPortfolios.

Hva er Partner CopyPortfolios?

Partner CopyPortfolios forvaltes av eToros partnere. Formålet med denne typen portefølje kan være å speile avkastningen til profesjonelle og institusjonelle aktører som holdingselskaper eller hedgefond.

Hvordan kan jeg se hva Warren Buffett og Carl Icahn investerer i?

Både Berkshire Hathaway og Icahn Enterprises er børsnoterte, så når disse selskapene kjøper eller selger aksjer må de gjøre en Sec filing. Ved å følge med på disse kan du se hva selskapene til Warren Buffett og Carl Icahn investerer i.

Hvor mye må investeres i Partner CopyPortfolios?

Den minste investeringen du kan gjøre i Partner CopyPortfolios er $1000. Dette gjelder også for de andre CopyPortfolios som er tilgjengelig. Det er ingen makssum og du har ingen bindingstid på investeringene du gjør i disse produktene.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *