Teknisk analyse av Nvidia - 070421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Nvidia – 070421

En del av de amerikanske tech aksjene har hatt en sidelengs periode, og dette gjelder også for Nvidia. Se hvor aksjen har støtte og motstand, og hvilke signaler du må følge med på i vår tekniske analyse av Nvidia aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Nvidia har beveget seg innenfor en svakt stigende trend og har i praksis beveget seg sidelengs. Støtte og motstand i gulv og tak har blitt testet, men det er først og fremst gjennomsnittslinjen som har vært et viktig område. I begynnelsen av mars brøt aksjekursen ned gjennom støtten i gulvet, men reagerte opp etter en test av den tekniske støtten ved $454. Aksjen er nå over gjennomsnittslinjen og det kan se ut som om vi får en test av motstanden i trendtaket i løpet av kort sikt.

MACD har gitt kjøpssignal både ved at det korte gjennomsnittet har brutt opp over det lange gjennomsnittet og over 0-linjen. I tillegg er det lange gjennomsnittet i ferd med å bryte opp over 0-linjen. Når det gjelder RSI har det blitt dannet en negativ divergens mellom toppene i aksjekursen og i RSI chartet. Nå kan det se ut til at potensialet fra dette har blitt tatt ut, men det kan være verdt å følge med på fremover.

Har du en investeringsstrategi? Lær mer i vårt kurs i aksjestrategi for nybegynnere.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling nvda aksjen kursmål 070421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling for Nvidia aksjen kan vi se hvordan støttene fra 100 dagers flytende gjennomsnitt, gulvet i trendkanalen og ved $454 og €512 har blitt testet. Aksjen har reagert opp fra disse nivåene og er nå i gang med å teste støtten på $556. Noe annet vi kan legge merke til er at 20 dagers flytende gjennomsnitt er på oversiden av det lange gjennomsnittet. Det betyr at den langsiktige stigende trenden fortsatt er intakt.

Det har blitt etablert høyere bunner i aksjekursen fra den bunnet ut i mars. Fremover er det nok en test av motstanden i trendtaket som er mest sannsynlig, men det er også rom for at kursen skal ned å teste støtte i gjennomsnittslinjen og ved $556. På sikt kan dette være kjøpsanledninger.

Nvidia

Multipler*

 • P/E: 81,40
 • P/B: 18,56
 • P/S: 20,88

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 21.05.21
 • Generalforsamling: 09.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 07.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

13 − 13 =