Teknisk analyse av Plug Power - 070421 kursmål anbefaling
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Plug Power – 070421

De grønne aksjene i Norge er på vei opp etter korreksjonen, de amerikanske aksjene henger derimot igjen. Om dette gir muligheter eller er et faresignal kan du lese mer om i vår tekniske analyse av Plug Power.

Middelslang kursutvikling

På mellomlang sikt kan vi se at aksjekursen til Plug Power beveger seg innenfor en stigende trend. Etter å ha brutt ut over motstanden eller taket i trendkanalen mellom januar og mars falt kursen kraftig tilbake i en fallende sekundærtrend. På vei ned brøt aksjekursen ned gjennom flere tekniske støtter, før fallet ble stoppet av den tekniske støtten i den stigende hovedtrenden.

MACD har vært negativ siden aksjekursen til Plug Power toppet ut i januar. Det korte gjennomsnittet har forsøkt å bryte opp gjennom det lange gjennomsnittet, men har ikke klart det så langt. Dette er noe som også forsøkes nå, og et brudd opp gjennom det lange gjennomsnitt vil være et kjøpssignal.

RSI viser den samme fallende tendensen som aksjekursen fra januar og frem til i dag, men det er en viktig forskjell. RSI har nemlig brutt opp av motstanden fra de fallende toppene, og dette kan være et tidlig kjøpssignal for Plug Power aksjen.

Vil du lære mer om teknisk analyse? Følg vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling plug power aksjen 070421 kursmål kjøpsanbefaling tips aksjer

I chartet for kortsiktig kursutvikling med candlesticks får vi frem litt mer detaljer, og kan se at den teknisk støtten i den lange stigende trenden har blitt testet flere ganger. For Plug Power aksjen vil det være viktig at denne holder. Innenfor den lange trenden beveger aksjekursen seg som nevnt nede ved gulvet, og er dermed oversolgt. Innenfor den kortsiktige sekundærtrenden beveger derimot aksjekursen seg nå på oversiden av gjennomsnittslinjen, og er dermed overkjøpt.

De flytende gjennomsnittene viser at den lengre trenden fortsatt er stigende. Aksjekursen har testet støtten i det flytende gjennomsnittet på 100 dager og reagert opp fra dette. Det negative her er at aksjekursen er på undersiden av det korte gjennomsnittet på 20 dager.

Fremover vil støtten i gulvet av den lange trendkanalen være viktig. Vi har også en teknisk støtte ved $30, og ved 100 dagers flytende gjennomsnitt. Med kjøpssignal fra både RSI og MACD er det sannsynlig at motstanden skal testes. Her har vi først motstanden ved $37, og så i taket av den fallende sekundærtrenden. Det flytende gjennomsnittet på 20 dager vil også fungere som motstand. Over dette har vi lite motstand før $60

Plug Power

Multipler*

 • P/E: -114,95
 • P/B: 21,91
 • P/S: 43,07

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 07.05.21
 • Generalforsamling: 04.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 07.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *