Teknisk analyse av Walt Disney - 080421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Walt Disney – 080421

Walt Disney aksjen er inne i en stigende trend, men det er signaler om at det kan bli volatilt fremover. Les mer i vår tekniske analyse av Walt Disney aksjen.

Middelslang kursutvikling

Kursen til Walt Disney aksjen beveger seg innenfor en stigende teknisk trend, og har testet gulv og tak i trenden tidligere. I tillegg kan vi se at gjennomsnittslinjen har vært en viktig støtte og motstand. Den siste tiden har kursen reagert ned etter å ha testet motstanden i trendtaket, og etter å ha testet støtten i gjennomsnittslinjen er nå kursen på undersiden av denne. Dette kan bety at aksjen er oversolgt, men dette er ikke et veldig sterkt signal.

Etter testen av motstanden i taket av trendkanalen gav den tekniske indikatoren MACD et salgssignal. I dag ser vi at det korte gjennomsnittet nærmer seg det lange gjennomsnittet i indikatoren, og får vi et brudd hvor det korte gjennomsnittet går over et lange gjennomsnittet vil det være et kjøpssignal.

Tendensen i RSI på lengre sikt er at det har blitt dannet høyere bunner i chartet. Dette bekrefter den stigende trenden og viser styrke. Samtidig har det den siste tiden blitt dannet lavere topper for RSI, samtidig som det har blitt dannet høyere topper for aksjekursen. Dette er en bear divergens og er et signal om at vi kan forvente oss volatilitet. Om potensialt fra divergens allerede er tatt ut er for tidlig å si. Enten må vi få et brudd på støtten eller motstanden i RSI chartet.

Belåning kan gi økt avkastning, men også økt risiko. Les mer om gearing og aksjer.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling dis aksje the walt disney company aksje 080421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen har testet både støtte og motstand i gjennomsnittslinjen. Samtidig har kursen fått motstand fra fallende topper. Kursen tester nå også støtten fra det flytende gjennomsnittet på 20 dager. Bryter kursen ned gjennom dette området vil neste støtte være ved $182,59, deretter har vi en teknisk støtte og gulvet i trendkanalen.

På kort sikt kan det være MACD som er viktig å følge med på. Får vi kjøpssignal fra denne vil kursen til Walt Disney aksjen kunne stige opp gjennom motstandene som nå blir testet. På oppsiden er første motstand etter dette ved $193. Deretter er det taket i trendkanalen på oversiden av $210 som er neste motstand.

The Walt Disney Company

Multipler*

 • P/E: -68,46
 • P/B: 3,97
 • P/S: 5,53

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q2: 13.05.21
 • Kvartalsrapport Q3: 04.08.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 08.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

3 × 4 =