Teknisk analyse av Square - 090421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Square – 090421

Square Inc aksjen brøt ut av en langsiktig stigende trend, men har nå kommet tilbake. Les mer om kursutviklingen i vår tekniske analyse av Square Inc aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Square har trendet sterkt siden midten av mars 2020. Men, fra desember kan det se ut til at aksjen har utviklet seg mer sidelengs. I slutten av desember testet kursen motstanden i den tekniske trenden, for så å falle ned mot gulvet. Dette gav i ettertid en reaksjon opp hvor kursen brøt ut over trendtaket, mens falt så relativt kraftig tilbake. Dette gav et brudd på støtten i trendgulvet, før kursen steg til gjennomsnittslinjen, før den igjen falt ned gjennom støtten i trendgulvet. Nå er som nevnt aksjekursen til Square tilbake i trend, men denne volatiliteten vi har sett den siste tiden kan være et signal om at trenden flater ut.

Den tekniske indikatoren MACD gav et kjøpssignal når aksjen var i ferd med å teste motstanden i trendgulvet, og etter dette fikk vi aksjekursen tilbake i trenden. MACD er fortsatt positiv, og ser vi mot tidligere topper skal det kunne være et potensiale for at Square kursen skal teste motstanden i trendtaket atter en gang. For øyeblikket viser ikke RSI noen spesiell utvikling. Vi har fått lavere bunner i RSI chartet fra september og frem til begynnelsen av mars, men bunnen i slutten av mars ble satt på et høyere nivå, så dermed kan denne negative tendensen være brutt.

Usikker på hvordan du skal tolke tekniske indikatorer? Lær mer med Aksjeskolens kurs i teknisk analyse.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling SQ aksjen square investering 090421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen har utviklet teknisk støtte i overkant av $200 og ved $252,20. Vi har også en teknisk motstand ved $277,12 fra de tidligere toppene. Fremover kan disse nivåene bli viktige. Noe annet som er verdt å merke seg er hvordan aksjekursen til Square aksjen har testet støtte og motstand i det flytende gjennomsnittet på 20 dager. Avstanden mellom det korte og det lange gjennomsnittet har også blitt mindre, noe som viser at stigningstakten er avtagende.

I tiden fremover er det nok de tekniske støttene fra trendgulvet og ved $200 som kommer til å være blant de viktigste. På oppsiden har aksjen motstand fra gjennomsnittslinjen og ved $277,12. MACD og RSI kan være verdt å følge med på, viser disse styrke kan aksjen gå mot tidligere topper, men den økte volatiliteten kan være et signal om at den stigende trenden er i ferd med å avslutten.

Square Inc

Multipler*

 • P/E: 661,47
 • P/B: 43,95
 • P/S: 12,41

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 06.05.21
 • Generalforsamling: 16.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 09.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *