Miraiex svindel erfaringer vurdering anmeldelse gratis kryptovaluta
Kryptovaluta

MiraiEx – norsk kryptobørs

MiraiEx har tatt navnet fra det japanske ordet Mirai som betyr fremtid, og Ex som er forkortelse fra Exchange. Altså tyder navnet på at dette er fremtidens børs. Les mer om vår erfaring med MiraiEx i vår anmeldelse og få gratis kryptovaluta.

 • Norsk kryptobørs
 • Få opptil 200 kr gratis krypto
 • 5 typer kryptovaluta
 • Registrert hos Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.


MiraiEx – norsk kryptobørs

MiraiEx ble startet i 2019 og er registrert hos det norske Finanstilsynet. Selskapet holder til i Oslo, og er derfor en ekte norsk kryptobørs. Noe som etter vår erfaring trekker opp med denne børsen er at de er godt tilpasset det norske markedet. For eksempel kan du bruke BankID til å gjennomføre verifiseringen, noe som er langt enklere enn å laste opp bildet av ID, osv. En annen fordel er at du kan sikre deg opptil 200 kr i gratis kryptovaluta når du registrerer deg. Skal vi nevne noe negativt om MiraiEx må det være at utvalget av kryptovaluta er lite.

 • Registrert hos Finanstilsynet
 • Verifisering med BankID
 • Gratis kryptovaluta ved registrering
 • Litt lite utvalg av kryptovaluta

Gratis kryptovaluta på MiraiEx – svindel?

Det er sunt å være skeptisk når du leser om noe som er gratis på nett. Men, her er et faktisk ikke noe lureri. MiraiEx har et verveprogram, og de som blir vervet kan få opptil 200 kr gratis kryptovaluta når de verifiserer kontoen sin med BankID. Når du har registrert deg kan du også få din egen link slik at du kan verve andre. Du vil da motta kryptovaluta for 100 kr for hver venn du verver. I tillegg vil du også få en del av kurtasjen vennene dine legger igjen når de kjøper eller selger kryptovaluta på den norske kryptobørsen.

 • Norsk kryptobørs
 • Få opptil 200 kr gratis krypto
 • 5 typer kryptovaluta
 • Registrert hos Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.


Kryptovaluta på MiraiEx

Som nevnt er det utvalget av kryptovaluta vi må trekke frem dersom vi skal si noe negativt om MiraiEx kryptobørs. I dag er det nemlig kun fem ulike typer kryptovaluta som er tilgjengelig. Dette er Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DAI og XRP. Altså er ikke MiraiEx et alternativ dersom du vil kjøpe Cardano i Norge. Men, vi vet at kryptobørsen hele tiden vurderer andre typer kryptovaluta som kan legges til i utvalget, og de er også åpne for innspill om hvilke typer du er interessert i å få tilgang til.

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • DAI
 • XRP

Teknisk analyse og verktøy

Noe som trekker opp er at MiraiEx har TradingView integrert i sitt system. TradingView er det tekniske analyseprogrammet vi bruker når vi legger ut tekniske analyser på vår side. Vi må legge til at versjonen som er tilgjengelig på kryptobørsen er en forenklet versjon, så du har ikke alle mulighetene som du får tilgang til når du har TradingView. Likevel, du kan legge til tekniske indikatorer som kan hjelpe deg med å time kjøp og salg av kryptovaluta.

Registrering på MiraiEx

Vi liker veldig godt at det er mulig å verifisere kontoen med BankID. Dette går nemlig automatisk, noe som betyr at du får mindre ventetid frem til din konto er verifisert slik at du kan gjøre innskudd for å kjøpe kryptovaluta. For å åpne din konto trenger du kun å følge fremgangsmåten nedenfor:

 1. Gå til www.miraiex.noved å trykke på denne linken vil du komme til MiraiEx kryptobørs, og de kan se at du har trykket på en vervelenke. Dermed kan du sikre deg opptil 200 kr gratis kryptovaluta når du verifiserer din konto med BankID.
 2. Registrer konto – når du er på nettsiden til den norske kryptobørsen kan du velge om du vil registrere deg med Vipps eller mailadresse. Vil du gjøre det enkelt og raskt velger du Vipps.
 3. Godta vilkår – du kan nå godta regler og vilkår. Disse er standardvilkår, og det er ingen forpliktelser ved å åpne en konto. Når du har huket av for alternativene kan du trykke på knappen Registrer med Vipps.
 4. Oppgi mobilnummer – neste steg er å oppgi mobilnummeret ditt som er tilknyttet Vipps. All nødvendig informasjon som navn, adresse, fødelsdato, etc vil automatisk bli hentet fra Vipps slik at du slipper å skrive det inn.
 5. Verifiser med BankID – når du er logget inn på din konto på MiraiEx kan du verifisere din konto med BankID. Husk at du må gjøre dette for å få dine gratis kryptovaluta. Når du har verifisert kontoen vil du motta kryptovaluta og du kan gjøre innskudd dersom du vil kjøpe mer kryptovaluta.

Kjøpe kryptovaluta på MiraiEx

Fremgangsmåten for å gjøre innskudd og kjøpe kryptovaluta på MiraiEx er veldig enkel og brukervennlig. Dermed er dette en løsning som passer veldig godt for nye investorer som vil kjøpe Ripple eller andre typer kryptovaluta for første gang. Fremgangsmåten finner du her:

 • Gjør innskudd – på venstre side av skjermen kan du trykke på Overføringer. Du får nå frem en meny hvor du finner valget Sett inn penger.
 • Velg sum – aller først oppgir du summen du vil sette inn på din konto slik at du kan kjøpe kryptovaluta. Det er ikke gebyr på innskudd.
 • Søk etter din bank – i søkefeltet kan du skrive inn navnet på din bank. Når du har funnet din bank går du videre til neste steg og aksepterer vilkår.
 • Oppgi personnummer – skriv inn ditt personnummer for at din bank skal kunne identifisere deg. Du blir nå sendt til din bank hvor du kan logge inn med BankID eller BankID på mobil. Her logger du inn på vanlig måte.
 • Godkjenn tilgang – for at du skal kunne gjøre overføringen må du gi tilgang til Neonomics som er betalingsformidler for overføringen til MiraiEx kryptobørs.
 • Velg konto – helt til slutt velger du kontoen du vil overføre penger fra. Skriv også inn summen du vil overføre. Når du har gjort dette vil din overføring bli utført.
 • Kjøp kryptovaluta – når du har fått pengene på din konto kan du gå til Kjøp og selg i menyen på venstre side av skjermen. Fyll inn summen du ønsker å investere, velg så hvilken type kryptovaluta du ønsker å kjøpe. Trykk så på Forhåndsvis kjøp, og gå videre for å bekrefte ordren.

Brukervennlighet

MiraiEx scorer veldig høyt på brukervennlighet. Dette kommer selvsagt delvis av at dette er en norsk kryptobørs som er tilpasset norske forhold. Å kunne bruke BankID sikrer at verifisering går raskt og ikke er noe bry å fullføre. Samtidig er hele nettsiden tilgjenglig på norsk, og vi vet at mange har blitt skremt bort fra å investere i kryptovaluta siden alle alternativer har vært utenlandske børser som ikke er registrert hos Finanstilsynet, som har vært på engelsk. Dermed har terskelen for å investere i kryptovaluta nå blitt langt lavere. Designet av nettsiden er også veldig oversiktlig, noe som gjør at du raskt venner deg til hvordan den fungerer.

Bonuser og belønninger

Som nevnt har MiraiEx et verveprogram som gjør at du kan få opptil 200 kr i gratis kryptovaluta når du registrerer deg, og at du kan få 100 kr i gratis kryptovaluta når du får venner til å registrere seg og verifisere konto med BankID. Dersom dine venner begynner å kjøpe og selge kryptovaluta kan du også motta opptil 20 % av kommisjonen eller kurtasjen de legger igjen.

Utover verveprogrammet har MiraiEx kryptobørs også et belønningsprogram og et bonusprogram. Med belønningsprogrammet kan du tjene 40 kr når du omsetter for 1000 kr, for 2000 kr i alle kryptovaluta, og for 20000 kr. Handelsbonusen fungerer som en cashback. Denne legges til hver måned og gir deg en cashback fra 5 %.

MiraiEx kundeservice

Det er norsk kundeservice tilgjengelig på MiraiEx og dette er en fordel. For å kontakte dem kan du enten sende en mail til support@miraiex.com eller kontakte dem på live chat når du er logget inn på din konto. Svartiden er generelt raskt og kundesupporten har mye kunnskap som de kan dele med deg.

Åpne kryptowallet på MiraiEx

Som nevnt er det lite å utsette på løsningene til MiraiEx kryptobørs. Det eneste er at utvalget av kryptovaluta ennå er litt lite. Som nevnt er det kun Bitcoin, Ethereum, DAI, Litecoin og Ripple XRP som er tilgjengelig. Altså må du ha en annen løsning dersom du for eksempel vurderer å kjøpe IOTA eller en annen type krypto. Uansett, dette er en trygg og brukervennlig løsning vi absolutt kan anbefale til ferske investorer som vil kjøpe kryptovaluta for første gang. Du kan besøke MiraiEx, åpne konto og verifisere den ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til MiraiEx på, slik at du kan hente ut din gratis kryptovaluta:

 • Norsk kryptobørs
 • Få opptil 200 kr gratis krypto
 • 5 typer kryptovaluta
 • Registrert hos Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.


MiraiEx FAQ

Hva er MiraiEx kryptobørs?

MiraiEx betyr egentlig fremtidens børs, og er en norsk kryptobørs med hovedkontor i Oslo. På denne børsen kan du kjøpe Bitcoin, DAI, LiteCoin, XRP og Ethereum. Når du blir kunde kan du også sikre deg gratis kryptovaluta opptil 200 kr.

Gratis kryptovaluta, er MiraiEx svindel?

Nei, MiraiEx er ikke svindel. Selskapet er registrert hos Finanstilsynet som viser at dette er en seriøs aktør. Kryptobørsen har et verveprogram hvor både den som verver og de som blir vervet kan få gratis kryptovaluta verdt opptil 200 kr. Du kan lese mer om hvordan du kan sikre deg din gratis kryptovaluta i vår anmeldelse.

Er MiraiEx trygg?

Ja, som nevnt er denne kryptobørsen registrert hos det norske Finanstilsynet. Dette viser at de er seriøse. Nettsiden er også kryptert slik at din informasjon ikke kan komme på avveie. Du kan også bruke BankID som verifisering, noe som gir deg en høy grad av sikkerhet.

Hvilke typer kryptovaluta kan jeg kjøpe på MiraiEx?

Ennå er utvalget av kryptovaluta på MiraiEx litt lite. Men, de jobber med å åpne opp for andre typer krypto slik at du får bedre utvalg. I dag kan du kjøpe Bitcoin, Ethereum, DAI, Litecoin og Ripple XRP på MiraiEx kryptobørs.

Hvordan kan jeg bli medlem på MiraiEx?

Da må du besøke nettsiden deres og registrere en konto. Dette går raskt, og bruker du vår link og BankID til verifisering vil du motta opptil 200 kr i gratis kryptovaluta. Vi viser deg hvordan du går frem for å åpne konto på den norske kryptobørsen.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: