Teknisk analyse av Aphria - 120421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Aphria – 120421

Aphria har lagt frem resultater for Q1 12. mars, og da kan det også komme nyheter om konsolideringen som pågår i cannabisbransjen. Les mer i vår tekniske analyse av Aphria aksjen.

Middelslang kursutvikling

Fra november har Aphria aksjen vært inne i en stigende trend, som de fleste andre cannabis aksjer. Noe annet Aphria har til felles med de andre cannabis aksjene er at de også toppet ut i februar. Siden dette har aksjekursen vært inne i en svakt fallende trendkanal. Nå beveger aksjekursen seg mellom den tekniske støtten ved $15,58 og den tekniske motstanden ved $18,98. Mellom disse har vi også gjennomsnittslinjen, men den virker å være mindre viktig.

MACD har vist en svak tendens siden den gav et salgssignal i februar. Den var riktignok nær ved å gi et kjøpssignal i mars, men i ettertid kan vi slå fast at det var støy. Nylig fikk vi et nytt salgssignal fra MACD da det lange gjennomsnittet brøt ned gjennom 0-linjen. RSI viser også en svak utvikling. Her har det blitt satt lavere topper, og vi har fått et brudd på støtten fra de høyere bunnene. Det underbygger den svake kursutviklingen til aksjen.

Ny på teknisk analyse? Følg vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling apha aksjen 120421 kvartalsrapport
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling i Aphria aksjen kan vi se hvordan kursen har begynt å flate ut, samtidig som volumet også har blitt lavere. Dette kan tolkes som et signal om at det kan komme store kursutslag som kan få kursen til å bryte den tekniske støtten eller motstanden. Ved et brudd på støtten ved $15,58 vil dette åpne for en test av neste støtte som vi har ved gulvet i den tekniske trenden og ved $13,75. Under dette igjen er det lite støtte før ved 100 dagers flytende gjennomsnitt.

Oppdatert! Siden Aphria skuffet på tallene er aksjen ned i forhandelen. Dette har gitt et brudd på den tekniske støtten ved $15,58, noe som åpner for videre nedgang.

Aphria Inc

Multipler*

 • P/E: -23,52
 • P/B: 3,53
 • P/S: 11,11

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 12.04.21
 • Årsrapport: 29.07.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 12.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *