Teknisk analyse av Cloudflare - 130421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Cloudflare – 130421

Cloudflare aksjen var inne i en stigende trend som ble avbrutt i midten av februar, og har siden trendet nedover. Nå ser det ut til at vi kan få et brudd. Les mer i vår teknisk analyse av Cloudflare aksjen.

Middelslang kursutvikling

I chartet for middelslang kursutvikling i Cloudflare aksjen kan vi se at den beveget seg innenfor en stigende trend som ble avsluttet i midten av februar. Innenfor denne stigende trenden ble både støtte og motstand i gulv og tak testet. Siden bruddet på denne trenden har det blitt dannet en ny fallende trend. Hittil er det kun støtten i gulvet, og støtte og motstand i gjennomsnittslinjen som har blitt testet i denne. Siden slutten av februar har det blitt dannet lavere topper og høyere bunner innenfor trenden, dette er en symmetrisk triangelformasjon som vi skal komme tilbake til litt senere i denne tekniske analysen av Cloudflare aksjen.

Den tekniske indikatoren gav et kjøpssignal i begynnelsen av april når det korte gjennomsnittet brøt gjennom det lange gjennomsnittet. Det kan også komme to nye kjøpssignaler fra MACD, forutsatt at det korte og det lange gjennomsnittet bryter opp gjennom 0-linjen. Det har vært en negativ divergens mellom de tekniske indikatorene RSI, MACD og aksjekursen, men det ser ut til at potensialet for kursfall fra denne ble tatt ut i februar. RSI har begynt å trende oppover, og et brudd på motstanden fra de fallende toppene vil være et kjøpssignal.

Vil du lære å gjenkjenne tekniske formasjoner? Lær alt du må vite i vårt kurs i tekniske analyse for viderekomne.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling net aksjen 130421
Charts fra TradingView.

På kort sikt kan vi se hvordan støtte og motstand fra de flytende gjennomsnittene har påvirket kursutviklingen. Etter at aksjekursen toppet i februar falt den ned og testet støtten i 20 dagerssnittet, før den fortsatt ned mot det lange gjennomsnittet på 100 dager. Vi kan også se hvordan det korte gjennomsnittet nå fungerer som en teknisk motstand for kursen til Cloudflare aksjen. I tillegg har vi de tekniske støttene/motstandene ved $64,47, $72,97 og $81,55.

Siden aksjekursen satte en bunn i begynnelsen av mars har det blitt dannet lavere topper og høyere bunner. Som nevnt er dette en symmetrisk triangelformasjon. Dette er en teknisk formasjon som ikke angir retning, og vi er derfor avhengig av et brudd på enten støtten eller motstanden før vi kan si noe om videre retning for aksjekursen. Med tanke på hvordan MACD og RSI ser ut, er det gode muligheter for at vi kan få et brudd på motstanden og videre oppgang i kursen.

Cloudflare

Multipler*

 • P/E: -179,55
 • P/B: 26,91
 • P/S: 50,99

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 06.05.21
 • Årsrapport: 02.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 13.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *