Teknisk analyse av Canopy - 140421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Canopy – 140421

Canopy har falt mye siden kursen toppet ut i februar. Men, det er ting i chartet som kan tyde på at nedsiden fortsatt er stor. Les mer i vår tekniske analyse av Canopy Growth Corporation aksjen.

Middelslang kursutvikling

Aksjekursen til Canopy Growth Corporation hadde en fin oppgang fra oktober og frem til februar. Men, her toppet aksjekursen ut, og siden har kursen falt. I dag er det denne fallende trenden som gjelder. På vei ned har aksjekursen testet tekniske støtter ved $34,73 og $30,17, men disse har ikke holdt. Ved $26,95 er det en ny teknisk støtte, og det kan se ut til at denne er sterkere enn de foregående. Likevel vil det nok være høy risiko å kjøpe aksjen på det nivået. I chartet er det nemlig en stor hode/skulderformasjon som viser at aksjekursen kan falle helt til $13,56.

I tidlig februar gav MACD et salgssignal ved at det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet. I slutten av februar og i begynnelsen av mars fikk vi to nye salgssignaler når gjennomsnittene brøt ned gjennom 0-linjen. Den tekniske indikatoren MACD er også fortsatt negativ. RSI viste fin utvikling, men ble avbrutt av børsfallet i februar. Nå har det blitt etablert lavere bunner, og dette bekrefter den negative trenden for aksjekursen.

Vil du hedge porteføljen eller prøve å tjene på kursnedgang? Lest alt du må vite om å shorte aksjer.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling cgc canopy growth corporation 140421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutviklingkan vi bedre se hode/skulderformasjonen som har blitt dannet. Som regel tolkes disse som en vendeformasjon hvor den potensielle nedsiden tilsvarer avstanden mellom høyeste punkt i hodet og den tekniske støtten eller gulvet i formasjonen. I samme chart kan vi også se at aksjekursen til Canopy aksjen har testet støtten og motstanden i det korte gjennomsnittet på 20 dager. Aksjekursen har nå falt tilbake fra dette og er i ferd med å teste støtten fra det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager.

Potensialet fra hode/skulderformasjonen er som nevnt ikke tatt ut, og hverken RSI eller MACD har gitt noen signaler om at kursen skal snu med det første. Aksjekursen er nå ved viktige støtteområder med tekniske støtte ved $26,95 og fra det lange flytende gjennomsnittet. Dersom disse ikke holder åpner dette for at aksjekursen skal fortsette videre nedover i trenden. Dersom støtten holder kan vi få en test av motstanden i trendtaket. Et etablert brudd på dette kan sees på som et mer solid kjøpssignal.

Canopy Growth Corporation

Multipler*

 • P/E: -5,43
 • P/B: 3,35
 • P/S: 26,21

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q4: 28.05.21
 • Årsrapport: 01.06.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 14.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *