Teknisk analyse av GSX Techedu - 140421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av GSX Techedu – 140421

Aksjen til GSX Techedu har falt kraftig i tiden etter den toppet på $142,70, i dag er kursen $24,82. Har vi en kjøpsmulighet? Les mer i vår tekniske analyse av GSX Techedu aksjen.

Middelslang kursutvikling

Ser vi på den mellomlange kursutviklingen til GSX Techedu har den vært preget av volatilitet. Etter at kursen satte en topp i slutten av januar har det blitt dannet en fallende trendkanal. Nylig har aksjen falt ned gjennom den tekniske støtten ved $29,31, og under dette nivået er det lite tekniske støtter som kan stoppe opp et videre fall.

Den tekniske indikatoren MACD gav et salgssignal i begynnelsen av februar, og har siden vist en negativ utvikling. I mars gav MACD to nye salgssignal ved at det korte og det lange gjennomsnittet beveget seg ned under 0-linjen. Vi kan nå se at det korte gjennomsnittet har begynt å flate ut og nærmer seg det lange gjennomsnittet.

RSI viser ingen konsistent utvikling over tid, men fra slutten av januar har det blitt dannet lavere topper. Dette gir en motstand som må brytes før vi kan få en mer positiv utvikling i denne tekniske indikatoren.

Vil du kjøpe dine første aksjer? Lær alt du trenger i vårt kurs i aksjehandel for nybegynnere.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling gsx techedu 140421
Charts fra TradingView.

Ser vi på chartet for kortsiktig kursutvikling for GSX Techedu aksjen kan vi se hvordan kursen har testet tak, gulv og gjennomsnittslinjen i den fallende trendkanalen. Videre kan vi se at aksjen stoppet opp ved den tekniske støtten ved $29,31, men har nå falt gjennom denne. Denne fungerer nå som en teknisk motstand, og det kan se ut som om det vil være en sterk motstand. Det krote gjennomsnittet på 20 dager har også fungert som en teknisk støtte og motstand. Det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager har også vært viktig. Vi kan se det bratte fallet kursen fikk etter brudd på dette.

Det er som nevnt lite teknisk støtte for aksjekursen til GSX Techedu. Det kan samtidig se ut til at aksjen flater ut, noe som også kommer tydelig frem i MACD. Fremover vil det nok være denne tekniske indikatoren som er viktigst å følge med på. Et kjøpssignal fra denne kan føre til at vi får en test av motstanden ved $29,31. Ennå er det nok for tidlig å kjøpe aksjen, men det kan være verdt å se etter vendeformasjoner eller andre tekniske formasjoner som kan signalisere om oppgang.

GSX Techedu

Multipler*

 • P/E: -28,83
 • P/B: 62,19
 • P/S: 3,08

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 06.05.21
 • Kvartalsrapport Q3: 02.09.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 14.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *