Teknisk analyse av Icahn Enterprises - 140421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Icahn Enterprises – 140421

Aksjen til Carl Icahns investeringsselskap har en stigende trend, men samtidig beveger den seg sidelengs. På tide med bevegelser? Les mer i vår tekniske analyse av Icahn Enterprises aksjen.

Middelslang kursutvikling

På mellomlang sikt beveger aksjekursen til Icahn Enterprises seg innenfor en stigende trend. I løpet av denne perioden har det også blitt dannet flere tekniske støtter og motstander som kan vise seg å bli viktige i tiden fremover. Kursen har nettopp testet motstanden ved $57,66 og vært nær gjennomsnittslinjen i den stigende trendkanalen. Etter dette har aksjen reagert ned.

MACD gav et kjøpssignal når det korte gjennomsnittet krysset over det lange gjennomsnittet i begynnelsen av april, men siden aksjekursen har falt etter dette spørs det hvor mye vekt man kan legge på det. Ser vi på RSI har det også kommet en ny bunn, og dermed er den lengre positive tendensen i RSI brutt.

Følger du med på børsen hele tiden? Se en billig løsning for aksjekurser i sanntid.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling iep icahn enterprises 140421
Charts fra TradingView.

I det kortsiktige chartet med candlesticks kan vi få bedre oversikt over hvordan aksjekursen har testet støtten ved $60,00 og det korte gjennomsnittet på 20 dager. Videre kan vi se at den tekniske støtten ved $53,56 stoppet opp for et videre fall og førte til at kursen til Icahn Enterprises aksjen fikk et løft opp mot motstanden ved $57,66. Her har det blitt dannet en vimpelformasjon som kan gi signaler om videre oppgang.

Fremover er det først og fremst vimpelformasjonen som kommer til å være viktig. Et brudd opp fra denne har et potensiale til å løfte kursen opp mot motstanden ved $60,00. Samtidig er det viktig at vi ser bedringer i de tekniske indikatorene. En annen støtte vi ikke har nevnt er at dette er en god utbytteaksje.

Icahn Enterprises

Multipler*

 • P/E: -7,53
 • P/B: 3,22
 • P/S: 2,04

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 07.05.21
 • Kvartalsrapport Q2: 06.08.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 14.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *