Teknisk analyse av ADA - 150421 cardano kursmål tips anbefaling
Kryptovaluta

Teknisk analyse av ADA – 150421

Kursen til ADA kan være i ferd med å bryte ut av taket i en stigende trendkanal. Det kan bety at det er en enda større oppside fremover. Les mer i vår tekniske analyse av ADA kryptovaluta.

Mellomlang kursutvikling for ADA

I slutten av november 2020 begynte en stigende trend for ADA. Denne ble avbrutt av en ny stigende trend med høyere stigningstakt i februar. Når er det etablert en ny trendkanalen. Denne er også en stigende trend, men stigningstakten er langt lavere. Tak og gulv har blitt testet i denne nye trendkanalen, og som nevnt kan det se ut som om vi får et brudd ut at denne. Det vil i så fall være et signal om høyere stigningstakt for ADA kryptovaluta.

Ser vi på den tekniske indikatoren MACD gav denne et kjøpssignal midten av april når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet. RSI gav oss også et kjøpssignal. Dette kom tidligere enn signalet i MACD, noe som kan bety at denne indikatoren er den viktigste. Kjøpssignalet kom når RSI brøt opp gjennom motstanden fra de lavere toppene som hadde blitt etablert.

Vil du sikre deg gratis Bitcoin? Les om hvordan du kan sikre deg opptil 200 kr gratis Bitcoin.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for ADA

Kortsiktig kursutvikling for ADA 150421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan det har blitt etablert flere tekniske støtter i løpet av den siste tekniske trenden. Vi kan også se at kursen har brutt ut av taket i trendkanalen. Dersom dette blir et etablert brudd vil dette være et signal om å kjøpe Cardano. Dersom kursen til ADA skulle falle tilbake har vi teknisk støtte fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen, ved $1,242 og fra det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager. Siden den stigende trenden fortsatt er intakt kan et fall i kursen være en god kjøpsmulighet. Inngangsnivåer vil da være nær tekniske støtter, gitt at disse holder eventuelle tester.

Kjøpe ADA kryptovaluta

 • Anbefalt nettmegler
 • 33 kryptovaluta
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Teknisk analyse
 • Eget investorforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

nineteen − 12 =