Teknisk analyse av IOTA - 150421 kursutvikling kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av IOTA – 150421

IOTA brøt ut av den stigende trenden og har fått et kraftig kursløft på høyt volum. Tyder dette på at oppgangen er over for denne gang? Les mer i vår tekniske analyse av IOTA kryptovaluta.

Mellomlang kursutvikling for IOTA

I chartet for mellomlang kursutvikling i IOTA kan vi se hvordan kursen fikk et plutselig og kraftig løft. Denne kursoppgangen kom også på høyt volum. Kursen toppet ut i februar og det ble dannet et vimpelformasjon. Potensialet fra denne er i ferd med å bli tatt ut, noe som gjør at oppsiden fra denne er begrenset. På veien videre fra den tekniske formasjonen har det blitt dannet flere tekniske støtter som kan forhindre større fall i kursen. Samtidig er det dannet en teknisk motstand ved $2,166. Over dette er det ingen teknisk motstand for kursutviklingen.

MACD gav et salgssignal når det korte gjennomsnittet brøt ned gjennom det lange gjennomsnittet i slutten av februar. Når det det korte snittet igjen beveget seg over det lange gjennomsnittet, og dette er et kjøpssignal. RSI har over lengre tid etablert bunner på høyere nivåer, noe som viser at styrken i den stigende trenden er stor. RSI har også brutt opp gjennom en motstand fra lavere topper. Dette er også et tegn på styrke i kursutviklingen.

Vil du ha gratis kryptovaluta? Åpne en konto på MiraiEx kryptobørs.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for IOTA

Kortsiktig kursutvikling for IOTA analyse 150421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kan vi se hvordan kursen gav et signal om å kjøpe IOTA når det komet et brudd på motstanden eller taket i vimpelformasjonen. Som nevnt er mye av potensialet fra denne formasjonen allerede tatt ut, og siden kursen nå støter mot en teknisk motstand kan det nok være bedre å vente på at vi får et brudd på denne eller at man kjøper dippen dersom kursen reagerer ned fra motstanden. Fremover er det nok støtte og motstandsnivåene som kommer til å være viktigst, men det er muligheter for at RSI eller MACD kan gi tidlige signaler om fremtidig kursutvikling.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

two + 12 =