Teknisk analyse av Ripple - 150421 xrp analyse kursmål tips anbefaling
Kryptovaluta

Teknisk analyse av Ripple – 150421

Ripple har lenge hengt etter utviklingen til resten av kryptomarkedet, men har den seneste tiden hatt kraftig oppgang. Les mer i vår tekniske analyse av Ripple XRP.

Mellomlang kursutvikling for Ripple

Fra slutten av desember 2020 har Ripple XRP beveget seg innenfor en stigende trendkanal. Tak og gulv har blitt testet i trendkanalen, men som vi kan se i chartet for XRP kursutvikling er det gjennomsnittslinjen som har vært den viktigste støtten. I begynnelsen av april brøt XRP kursen ut av motstanden i taket av trendkanalen og gav dermed et kjøpssignal. Det ble i ettertid dannet en vimpelformasjon, og bruddet ut av motstanden fra denne var et nytt kjøpssignal for Ripple XRP.

Den tekniske indikatoren MACD gav et tidlig kjøpssignal i midten av mars når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet. Kort tid etter fikk vi et nytt kjøpssignal når det korte og det lange gjennomsnittet brøt opp over 0-linjen. RSI har derimot ikke gitt noe kjøpssignal for XRP, men det har blitt dannet høyere bunner, noe som viser at det er styrke i oppgangen til XRP.

Les hvordan du kan sikre deg opptil 200 kr gratis kryptovaluta.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling for Ripple

Kortsiktig kursutvikling for Ripple XRP 150421
Charts fra TradingView.

I chartet for kortsiktig kursutvikling kommer det ikke frem så mange detaljer som vi ikke så i chartet for mellomlang kursutvikling i Ripple XRP. Vi kan se at vi fikk et golden cross når det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager krysset opp gjennom det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager i slutten av januar. Golden cross var et signal om å kjøpe Ripple. Som vi ser er kursen i dag på et høyt nivå hvor det er lite teknisk støtte. Nærmeste støtte er ved $1,371. Under dette har vi en psykologisk støtte ved $1,000. Deretter er det teknisk støtte fra det krote flytende gjennomsnittet på 20 dager. Fremover blir det viktig at det blir etablert en teknisk støtte, samtidig kan det være verdt å se etter kjøpssignaler i form av formasjoner eller fra tekniske indikatorer.

Kjøpe Ripple kryptovaluta

 • Anbefalt nettmegler
 • 33 kryptovaluta
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Teknisk analyse
 • Eget investorforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Investering i kryptovaluta er ikke regulert i Norge. Du har dermed ingen forbrukerbeskyttelse. Din egenkapital er utsatt for risiko.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

15 − 11 =