Teknisk analyse av Tesla - 150421 tsla kursmål anbefaling tips 1
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Tesla – 150421

Testen av trendgulvet gikk bra og kursen har brutt ut av triangelformasjonen. Kjøpsmulighet for Tesla? Les mer i vår tekniske analyse av Tesla aksjen.

Middelslang kursutvikling

På mellomlang sikt beveger aksjekursen til Tesla seg fortsatt innenfor den stigende trenden etter å ha testet den tekniske støtten i trendgulvet. I forbindelse med testen ble det dannet en triangelformasjon som vi har fått et brudd ut av. Bruddet er ennå ikke etablert, før det kan skje må vi ha tre hele candlesticks på oversiden av taket i den tekniske formasjonen. På undersiden har aksjen flere tekniske støtter som begrenser nedsiden, samtidig er det kun teknisk motstand ved $816,04 og $884,59 på oversiden, samt fra gjennomsnittslinjen og taket i trendkanalen.

Den tekniske indikatoren MACD gav i slutten av mars et kjøpssignal for Tesla aksjen når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet. Nylig har det korte gjennomsnittet også brutt opp gjennom 0-linjen, noe som er et nytt kjøpssignal. I RSI er det dannet høyere bunner og motstanden fra de lavere toppene er brutt. Altså se indikatorene til Tesla aksjen positive ut.

Vil du få oppdaterte tekniske analyser når vi legger dem ut? Følg Aksjeskolen på Facebook.

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling tesla tsla kursutvikling kjøpe 150421
Charts fra TradingView.

På kort sikt kan vi se hvordan aksjekursen fikk et godt løft etter at den brøt opp av motstanden fra det korte flytende gjennomsnittet på 20 dager. Samtidig kan vi se at det korte gjennomsnittet igjen beveger seg opp og bort fra det lange flytende gjennomsnittet på 100 dager. Dette er et signal om at stigningstakten til Tesla aksjen øker. Som nevnt er det lite motstand for aksjen før gjennomsnittslinjen og ved $816,04.

Så lenge kursen til Tesla holder seg over den tekniske støtten fra taket i triangelformasjon i dag vil vi få et etablert brudd på denne. Altså er dette et signal om å kjøpe Tesla aksjer. Potensialet fra trinagelformasjonen er den største avstanden fra gulvet til taket. Dette tilsvarer altså rundt $90. Det betyr at får vi et etablert brudd i dag er det sannsynlig at kursen på kort sikt kan stige opp mot $790.

Tesla

Multipler*

 • P/E: 1164,85
 • P/B: 31,63
 • P/S: 22,29

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 26.04.21
 • Kvartalsrapport Q2: 22.07.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 15.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

1 × 5 =