Teknisk analyse av Crowdstrike - 160421 crwd kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Crowdstrike – 160421

Crowdstrike aksjen er en populær investering, men det har ikke forhindret at kursen falt kraftig tilbake og gikk ut av trend. Nå er kursen tilbake i trend igjen. Les mer i vår tekniske analyse av Crowdstrike aksjen.

Middelslang kursutvikling

På mellomlang sikt kan vi se at kursen til Crowdstrike aksjen har dannet en stigende trend. Nylig ble motstanden i taket av trendkanalen testet over en lengre periode, bruddet ble aldri etablert, men førte til en reaksjon ned mot gulvet i trendkanalen. Her fikk vi også et brudd, men dette ble heller ikke etablert og nå er aksjekursen tilbake i trend. Vi har fått et brudd på den tekniske motstanden ved $201,08, og denne fungerer nå som en teknisk støtte. På oppsiden har vi motstand fra gjennomsnittslinjen i trendkanalen, ved tidligere topp på $248,54 og fra taket i trendkanalen.

Tidlig i april gav MACD et kjøpssignal når det korte gjennomsnittet brøt opp over et lange gjennomsnittet. Det kom også et nytt kjøpssignal når det korte snittet brøt opp over 0-linjen. Her kan vi også få et nytt kjøpssignal forutsatt av det lange snittet også bryter 0-linjen. I RSI kan vi se at det har vært en negativ divergens, men denne er nå brutt ved at RSI brøt motstanden fra de lavere toppene. Det har også blitt dannet høyere bunner på kort sikt. Begge deler er gode signaler om styrke i aksjekursen til Crowdstrike.

Shorting kan brukes til hedging og spekulering på nedgang. Les alt du må vite om shorting.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Kortsiktig kursutvikling

Kortsiktig kursutvikling crowdstrike crwd 160421
Charts fra TradingView.

På kort sikt kan vi se hvordan det ble dannet en fallende sekundærtrend i chartet. Den tekniske støtten ved gulvet og ved $177,48 ble testet, før vi fikk et brudd på motstanden i taket av trendkanalen. Dette ble etablert og var derfor et signal om å kjøpe Crowdstrike aksjer. I løpet av perioden vi har hatt den stigende trenden kan vi se at det korte gjennomsnittet på 20 dager har blitt testet som både støtte og motstanden. Etter det siste bruddet opp fra dette fungerer det nå som en støtte.

Aksjen har ikke gitt noen nyere kjøpssignaler utover bruddet på motstanden i trendkanalen, 20 dagersnittet og ved motstanden på $201,80. Aksjen er fortsatt i den oversolgte delen av trendkanalen, og nær støttenivå, samtidig som det er et stykke opp til motstand. Det betyr at kjøpe av aksjen på røde dager kan være en god tilnærming.

Crowdstrike

Multipler*

 • P/E: -501,88
 • P/B: 54,76
 • P/S: 54,52

Selskapshendelser

 • Kvartalsrapport Q1: 02.06.21
 • Generalforsamling: 06.07.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 16.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *