Teknisk analyse av Snowflake - 160421 kursmål anbefaling tips
Tekniske analyser

Teknisk analyse av Snowflake – 160421

Snowflake aksjen er inne i en fallende trend, men beveger seg nå rett under en motstand. Et brudd på denne kan være et kjøpssignal. Les mer i vår tekniske analyse av Snowflake aksjen.

Kortsiktig kursutvikling

Siden det ikke er mer enn 10 måneder siden børsnotert av Snowflake aksjen gjør vi kun en teknisk analyse av bevegelsene på kort sikt. Siden børsnotertingen har aksjekursen stort sett beveget seg sidelengs, men som regresjonstrenden viser er den svakt fallende. Det har blitt etablert flere tekniske støtter og motstander, og som nevnt beveger aksjekursen seg nå rett under den tekniske motstanden ved $240,00. Et brudd på denne vil være et signal om å kjøpe Snowflake aksjer, men siden den lengre trenden fortsatt er fallende vil dette kun være et kortsiktig kjøpssignal. Det eventuelle bruddet kan føre til oppgang mot gjennomsnittslinjen i trendkanalen eller den tekniske motstanden ved $271,29.

Den tekniske indikatoren MACD kom med et kjøpssignal når det korte gjennomsnittet brøt opp over det lange gjennomsnittet i slutten av mars. Her er det også muligheter for to nye kjøpssignaler forutsatt at gjennomsnittene bryter opp gjennom 0-linjen. På kort sikt kan vi se at det har blitt dannet høyere bunner i RSI, og dette er med på å styrke opp om fremtidig kursoppgang.

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Snowflake

Multipler*

 • P/E: -123,98
 • P/B: 13,79
 • P/S: 114,95

Selskapshendelser

 • Årsrapport: 30.04.21
 • Generalforsamling: 28.05.21
 • Utbytte: NA

*Data fra TradingView pr 16.04.21.

Disclaimer

Denne tekniske analysen er ikke en kjøps- eller salgsanbefaling. Aksjeskolen tar ikke ansvar for investeringer som er gjort på grunnlag av denne tekniske analysen. Det kan være feil i data som multipler, etc. Dette tar Aksjeskolen ikke ansvar for. Du er selv ansvarlig for å gjøre dine egne vurderinger.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *